IGOR DODON INTREPRINDE O VIZITA DE LUCRU IN RAIONUL UNGHENI

Astăzi, șeful statului întreprinde o vizită de lucru în teritoriu. De această dată în raionul Ungheni. Pe agenda de lucru sînt incluse mai multe întrevederi cu agenții economici dar și la grădinițele de copii din regiune.

Astfel, Președintele țării a vizitat grădinița de copii din satul Frăsinești care a beneficiat de suport în cadrul programului național lansat de Fundația de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne, Galina Dodon.

Instituția preșcolară avea geamuri vechi și uzate prin care, în sezonul rece, pătrundea frigul. La solicitarea administrației instituției și a părinților, grădinița de copii a beneficiat, din partea Fundației Primei Doamne, de geamuri dar și de suport pentru achiziționarea a 20 de costume naționale pentru copii, necesare pentru desfășurarea evenimentelor artistice.

„Bucuria și satisfacția citită în ochii copiilor, ne încurajează să ajutăm și să ne implicăm în soluționarea dificultăților cu care se confruntă instituțiile de învățămînt preșcolar din țară”, a menționat Igor Dodon.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova