IGOR DODON: DUPA 9 ANI DE GUVERNARE ”PRO-EUROPEANA”, OAMENII TREBUIE SA DECIDA – DIN NOU VOTEAZA PENTRU ACEIASI OAMENI SAU VOTEAZA PENTRU SOCIALISTI

Toți cei care au fost la guvernare după 7 aprilie 2009, după plecarea comuniștilor, sînt aceiași oameni. Acest lucru a fost comunicat de către președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii de la postul de televiziune ”NTV-Moldova”.

Șeful statului a relatat în detalii despre cei care au fost la guvernare în ultimii 9 ani, remarcînd că cetăţenii vor avea de ales – ori să-i voteze din nou în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare, pentru ca ei să formeze o nouă alianţă, ori să aleagă o alternativă – PSRM.

”Cine a fost la putere, haideți să-i luăm pe rînd: Filat, Plahotniuc, Lupu, Ghimpu, Sandu, Năstase prin Țopa, Voronin a fost, pentru că a votat pentru Gaburici. Faptul că acum cei de ”dreapta” protestează unul împotriva altuia, nu trebuie să vă ducă în eroare. Toți au fost împreună. După 9 ani în care și-au bătut joc de Moldova, după închiderea a sute de școli, după furtul miliardului, anularea rezultatelor alegerilor și multe alte fărădelegi, noi trebuie să facem alegerea corectă. După părerea mea, unica soluție – acordarea votului pentru flancul de stînga. Iar acesta este Partidul Socialiștilor, fie că le place sau nu”, a menționat șeful statului.

Sursa: socialistii.md