IGOR DODON A VIZITAT SCOALA SPORTIVA SPECIALIZATA NR.4 DE POLO PE APA ”GHEORGHE OSIPOV”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a întreprins o vizită de lucru la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău, unde s-a familiarizat cu procesul de pregătire sportivă a tinerilor.

În cadrul dialogului cu sportivii, șeful statului a menționat importanța pe care o acordă dezvoltării sportului în Moldova, subliniind, în context, că în țara noastră vor avea loc mai multe evenimente sportive, sub patronajul Președintelui țării. ”O națiune care aspiră să se dezvolte nu poate ignora sportul ca parte integrantă a acestui proces”, a specificat șeful statului.

De asemenea, Igor Dodon a anunțat că va susține participarea echipei U15, la Balcaniada de polo pentru juniori, care va avea loc în luna iulie, în orașul Burgas din Bulgaria și la Campionatul Internațional care se va desfășura în august în capitala Serbiei, Belgrad.

Totodată, potrivit lui Igor Dodon, în premieră la Chișinău va fi organizat un Campionat internațional de polo pe apă, sub egida Președintelui țării.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova