IGOR DODON A OFERIT DISTINCTII DE STAT UNUI GRUP DE ELEVI

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu elevii care au obținut rezultate remarcabile în cadrul „Olimpiadei Megapolis” - unul dintre cele mai mari evenimente educaționale din lume care s-a desfășurat la începutul lunii septembrie, la Moscova. La ediţia a IV-a a acestei competiții școlare de talie mondială, în premieră, a participat și lotul reprezentativ al Republicii Moldova, care s-a plasat pe locul trei.

Astfel prin Decret al Președintelui Republicii Moldova pentru rezultate deosebite la disciplinele de studiu, spirit competitiv și atitudine creativă manifestate în procesul educațional și performanțe remarcabile obținute în cadrul concursurilor internaționale, Igor Dodon a conferit medalia „Meritul Civic” lui Alexandru Lopotenco, medaliat cu aur la „Olimpiada Megapolis”.

De asemenea, șeful statului a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, elevei Moraru Felicia-Daniela - medaliată cu argint și următorilor elevi medaliați cu bronz în cadrul Olimpiadei: Botezat Cătălin, Ciursin Andrei, Efimov Daniel și Griza Mădălina.

Președintele țării le-a exprimat mulțumiri elevilor pentru abnegația și perseverența de care au dat dovadă, urîndu-le succese remarcabile pe viitor. Igor Dodon i-a asigurat de faptul că instituția prezidențială le va oferi susținere și în continuare.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova