IGOR DODON A DISCUTAT CU PRIM-MINISTRUL REPUBLICII TURCIA DESPRE AMNISTIA MIGRATIONALA PENTRU COMPATRIOTII NOSTRI CARE MUNCESC PE TERITORIUL TURCIEI

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Turcia, Binali Yıldırım, în cadrul căreia a discutat chestiunea cu privire la amnistierea migraţională a cetăţenilor noştri care muncesc pe teritoriul Turciei. Şeful Guvernului turc a declarat că va lua sub control personal rezolvarea acestei probleme.

Totodată, părţile au convenit asupra oportunității elaborării Acordului privind parteneriatul strategic dintre Republica Moldova şi Republica Turcia.

În cadrul dialogului, Igor Dodon şi Binali Yıldırım au mai abordat un şir de alte probleme importante din politica internă şi cea externă.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei RM

Virginia Filip 29.05.2017 - 21:45

Ce tare este Dodon. S-a si gasit cu cine sa vorbeasca, tocmai cu reprezentantul Turciei, o tara in care democratia este destul de instabila, iar libertatea a ajuns sa fie mai de pret ca orice. Poate vrea si Dodon sa invete si sa aplice acest regim si la noi.