IGOR DODON A CONFERIT DISTINCTII DE STAT SI DIPLOMA DE ONOARE A PRESEDINTELUI RM UNUI GRUP DE MILITARI AI ORCHESTREI PREZIDENTIALE

Astăzi, Orchestra Prezidențială a Republicii Moldova - instituţie de elită a Armatei Naţionale şi a Republicii Moldova, aniversează 26 de ani de activitate.

”Pe parcursul acestor ani, militarii Orchestrei Prezidențiale au asigurat desfăşurarea numeroaselor ceremonii oficiale de importanță statală. De asemenea, artiştii emeriţi şi maeştrii în artă care activează în cadrul orchestrei, duc faima ţării noastre departe de hotarele ei, ocupînd locuri de frunte la diverse concursuri internaționale”, a menționat șeful statului.

Cu ocazia celebrării a 26 de ani de activitate, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite în desfășurarea acțiunilor protocolare, înaltă măiestrie profesională și contribuție la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, șeful statului a conferit distincții de stat și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova unui grup de militari care activează în cadrul Orchestrei Prezidențiale.

De asemenea, Igor Dodon a transmis sincere mulțumiri militarilor pentru devotamentul faţă de Patrie și pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor ce le revin. Totodată, Președintele le-a urat curaj și stoicism în activitatea pe care o desfășoară cu dedicație.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova