IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE DE LUCRU CU ION CEBAN

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu primarul de Chișinău, Ion Ceban, cu care a discutat subiecte legate de dezvoltarea capitalei, inclusiv proiectele de importanță majoră în domeniul infrastructurii, reparației drumurilor, transportului, amenajării parcurilor etc.

Interlocutorii au fost unanimi în opinia privind necesitatea atragerii unui număr mai mare de investitori autohtoni și din străinătate în soluționarea celor mai stringente probleme ale orașului.

În context, Igor Dodon împreună cu Ion Ceban au avut o întrevedere cu un grup de investitori din statele UE și din Turcia, cu care au discutat realizarea proiectelor investiționale în Chișinău și în țară, în ansamblu. În special, părțile s-au referit la proiectele de dezvoltare a infrastructurii, construcției drumurilor, podurilor, parcurilor ș.a.

Șeful statului a exprimat gratitudine părții turce pentru implicarea activă a investitorilor și companiilor de construcții din această țară în Republica Moldova, aducînd în calitate de exemplu complexul sportiv Chișinău Arena, care va fi deschis oficial la 1 mai. Igor Dodon i-a îndemnat pe partenerii din Turcia și din țările UE să investească mijloace în proiecte de amploare, anunțate de conducerea Republicii Moldova.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova