IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU RASHID S. AL-RASHID

Președintele Republicii Modova a avut o întrevedere cu Rashid S. Al-Rashid, fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției, producerii energiei alternative, prestării serviciilor medicale, dezvoltării turismului, filantropiei, ș.a din Arabia Saudită.

Rashid S. Al-Rashid este membru al Comitetului Institutului Urban, consilier în Comitetul Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai.

Șeful statului a menționat că domnul Rashid a manifestat un interes major pentru Republica Moldova, în special, pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri, etc.

”Am discutat despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termen optim construcția acestuia. Mi-am exprimat încrederea că proiectul respectiv va fi lansat curînd sub patronatul Președintelui Republicii Moldova”, a declarat Președintele țării.

La invitația Președintelui Igor Dodon, Rashid S. Al-Rashid va vizita Republica Moldova în următoarele luni.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova