IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU MEMBRII FORMATIEI “DOREDOS”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu membrii formației “DoReDoS”, care vor reprezenta Republica Moldova la concursul internațional Eurovision Song Contest 2018, care se va desfășura la Lisabona, Portugalia.

În cadrul dialogului, părțile au discutat despre colaborarea cu celebrul interpret rus, Filip Kirkorov și felul în care merg pregătirile pentru participarea la competiția internațională.

Membrii trupei au revenit recent din țările Baltice, dintr-un turneu de promovare a piesei “My lucky day” pe care o vor interpreta în cadrul concursului. Șeful statului a apreciat că interpreții moldoveni au fost primiți de către organizatori și spectatori cu multă căldură și ospitalitate. Totodată, președintele a salutat inițiativa formației “DoReDoS” de a organiza un turneu în țările unde avem o diasporă moldovenească numeroasă.

În acest context, Igor Dodon le-a mulțumit interpreților pentru faptul că ne promovează țara în lume și le-a urat succes în cadrul competiției. De asemenea, președintele a reiterat că va continua să sprijine și să promoveze tinerii talentați din Republica Moldova.

Amintim, că formația “DoReDoS” a participat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova la preselecția națională Eurovision 2018, precum și la Concursul Internațional al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017” din Rusia, la ambele obținînd locul întîi.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova