IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU MEMBRII CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE FRANCE-MOLDAVIE

În ajunul vizitei sale la Paris, Președintele țării a avut o întrevedere cu membrii Camerei de Comerț și Industrie France-Moldavie, la care a participat Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff și reprezentanți ai marilor companii franceze în Moldova, cum ar fi Peugeot, Orange, Airbus, Lafarge, etc.

În cadrul dialogului, interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la situația economică din țară, la perspectivele de dezvoltare și sectoarele cu potențial de creștere economică. Șeful statului a salutat interesul manifestat de investitorii și companiile franceze pentru țara noastră, atît în termeni de extindere pe piața moldovenească, cît și de realizare a schimburilor comerciale.

Totodată, Președintele țării a subliniat că va susține și va încuraja toate proiectele menite să contribuie la dezvoltarea economiei moldovenești, la extinderea și aprofundarea relațiilor comercial-economice între statele noastre, în beneficiul ambelor părți.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 18.11.2018 - 11:11

Intre Republica Moldova si Franta ar putea sa fie o colaborare, in special in domeniul vinificatiei. Si noi si ei producem vinuri de foarte buna calitate, care merita sa ajunga pe piata din Uniunea Europeana. Sa speram ca acesta este inceputul unei fructuase colaborari.