IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU FARIT MUHAMETSIN IN LEGATURA CU INCHEIEREA MANDATULUI IN TARA NOASTRA

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, în legătură cu încheierea mandatului în țara noastră.

În cadrul dialogului, șeful statului a mulțumit diplomatului pentru activitatea desfășurată în țara noastră și pentru contribuția personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc. Drept exemplu Igor Dodon a menționat dinamica pozitivă a relațiilor comercial-economice și creșterea constantă a schimbului comercial între țările noastre, în special pe parcursul ultimelor luni.

Totodată, Președintele țării și-a exprimat convingerea că, împreună cu noul ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova, va fi continuată extinderea și aprofundarea dialogului existent în interesul cetățenilor ambelor țări.

În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-ruse, Igor Dodon a conferit domnului Farit MuhametȘin, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, „Ordinul de Onoare”.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova