IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU DOI EX-PRESEDINTI AI MOLDOVEI

La început de an, șeful statului a invitat la sediul renovat al Președinției Republicii Moldova pe toți ex-președinții țării.

Astfel, Igor Dodon împreună cu Mircea Snegur și Petru Lucinschi, care au dat curs invitației, au efectuat o excursie prin sălile de ședințe ale instituției prezidențiale, inclusiv, în sala unde a fost adoptată Declarația de Independență a Republicii Moldova. Șeful statului a ascultat cu interes amintirile relatate de cei doi foști președinți, legate de evenimentele istorice care au avut loc în această clădire.

Președintele a menționat că invitaţii au fost plăcut surprinși de starea actuală a sediului Președinției care a stat în păragină 9 ani de zile, iar în prezent și-a recăpătat măreția. De asemenea, Igor Dodon, Mircea Snegur și Petru Lucinschi și-au exprimat speranța că generațiile viitoare nu vor mai admite devastarea simbolurilor de stat.

În alt context, interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la situația în politica internă și externă a țării și perspectivele de dezvoltare a RM.

În încheierea discuției, Igor Dodon a transmis dlui Petru Lucinschi și dlui Mircea Snegur felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 08.01.2019 - 18:21

Dodon mai are multa paine de mancat pana va ajunge la nivelul celor doi fosti lideri ai Republicii Moldova. Vizita a sunat a lauda, numai ca Dodon nu prea are cu se lauda.