IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU ANATOLI KINAH

Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Anatoli Kinah, conducătorul Uniunii Industriaşilor şi Antreprenorilor din Ucraina (UIAU), ex-prim-ministrul Ucrainei.

Părțile au discutat subiecte ce vizează cooperarea economică moldo-ucraineană. Șeful statului a menţionat că între ţările noastre mereu au existat relaţii de prietenie în toate domeniile de interes reciproc, inclusiv în domeniul economiei.

Președintele Moldovei a salutat semnarea Acordului de colaborare între Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova şi Uniunea Industriaşilor şi Antreprenorilor din Ucraina, precum şi intenţia de a organiza, în timpul cel mai apropiat, la Chişinău, un forum economic moldo-ucrainean.

Igor Dodon a subliniat importanța pe care o acordă dezvoltării mediului de afaceri în Moldova, în acest sens, pe lîngă Președintele Republicii Moldova, fiind creat Consiliul Economic. Șeful statului a subliniat că va acorda susţinerea necesară pentru organizarea Forumului şi consolidarea relațiilor bilaterale în sfera economică.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova