IGNORATĂ DE LUMEA MEDICALĂ

Băutura miraculoasă care poate vindeca cancerul

Majoritatea dintre noi nu cunoaştem proprietăţile miraculoase de vindecare ale acestei combinaţii, cea de lămîie si bicarbonat de sodiu (soda de bucătărie – prin regiunea noastră). Prin urmare, de acum înainte, este necesar sa răspîndim vorba despre acest miraculos remediu simplu, dar uimitor, pentru ca oamenii care au într-adevăr mare nevoie de el să ştie de proprietăţile sale. Foarte multe persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu o gelozie cruntă pentru a nu fi afectat interesul marilor corporaţii medicale.

Lămîia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări ştiinţifice. În plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor şi asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetători au ajuns la concluzia ca lămîia are capacitatea de a vindeca această afecţiune gravă. Iar daca se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată.

De asemenea, lămîia are un foarte puternic efect anti-microbian, putînd trata cu succes o gamă largă de afecţiuni fungice şi bacteriene. Lamîile sînt foarte eficiente în tratamentul viermilor şi paraziţilor intestinali. Nu în ultimul rînd trebuie precizat că acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, reglează tensiunea arterială, luptă împotriva stresului şi calmează sistemul nervos.

Sursa: efemeride.ro