IDEILE TINERE DE AFACERI AU FOST PREMIATE

Concursul național de business planuri pentru tineri a decernat 13 finaliști cu idei de afaceri. Aceștia au primit susținere financiară de la 50 la 120 de mii de lei. Participanților Galei Ideilor de Afaceri le-au fost povestite secretele antreprenoriatului de succes de către cei care susțin tinerii cu idei de business din Moldova.

De asemenea, tinerii antreprenori cu idei au primit niște sfaturi importante pentru dezvoltarea propriilor idei de afaceri.

„În primul rînd un atrepenor trebuie să fie deștept, practic și inteligent. Ei trebuie să știe să soluționeze problemele rapid. Contează și perseverența, trebuie să fie perseverenți”, a mențional Nicholas Colloff, Director Executiv Fundația ARGIDIUS.

Nicolae Corlățeanu de la JTI Moldova i-a îndemnat pe tinerii antreprenori să investească în oameni și în echipe, să contribuie la dezvoltarea brand-ului autohton și să investească în comunitatea în care își desfășoare afacerea.

Tinerii antreprenori sînt susținuți atît de Asociația Națională a Tinerilor Manageri și Fundația ARGIDIUS, cît și de guvernul Republicii Moldova.

Sursa: Agora.md