IATA CINE ESTE MOLDOVEANUL DECEDAT LA GENOVA: DETALII DESPRE FAMILIA ACESTUIA

O persoană din Republica Moldova a murit după ce podul din orașul Genova, Italia s-a prăbușit. Informația fost confirmată de reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe. Aceasta are dublă cetățenie, a Moldovei și României, iar consulatul se află în contact cu rudele persoanei decedate.

ProTV Chișinău scrie că bărbatul era șofer de tir la o companie din Franța, era căsătorit și a lăsat în urmă trei copii minori. Nașul bărbatului decedat le-a povestit jurnaliștilor că șoferul se afla singur în mașină cînd traversa podul.

Victima este originară din satul Taraclia, raionul Căușeni, iar familia a aflat noutatea tragică în această dimineață.

Consulul General al Republicii Moldovala Milano s-a deplasat la Genova.

Amintim că un pod s-a prăbușit pe autostrada A10 din Nordul Italiei, în orașul Genova.

În urma prăbușirii podului au murit cel puțin 38 de persoane, alte zeci fiind rănite. Consulatul Republicii Moldovala Milano este în contact permanent cu autorităţile locale şi monitorizează evoluția situației.

În momentul de față, potrivit poliţiei local, se fac investigaţii la faţa locului şi nu se cunoaşte identitatea tuturor victimelor.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene aminteşte că cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de urgență al Consulatul Republicii Moldovala Milano: +39 320 610 89 89.

Sursa: sputnik.md