ŞI TOTUŞI, EXTRATEREŞTRII SUNT CU OCHII PE NOI!

Terra este supravegheată în permanenţă de extratereştrii! Este concluzia la care au ajuns cercetătorii scoţieni de la University of Edinburgh după o serie de calcule. Lucrarea profesorilor Duncan Forgan  şi Arwen Nicholson a fost publicată în Astronomy and Astrophysics Review.

Teoretic, suntem supravegheaţi de la bordul unor aparate spaţiale care zboară în limitele sistemului nostru solar, afirmă cei doi specialişti. Bazîndu-se pe calcule matematice, Forgan şi colegul său au ajuns la concluzia că extratereştrii dispun, pentru misiunea lor, de o tehnologie avansată, inaccesibilă în acest moment pămîntenilor.

Cercetătorii sunt de părere că există o adevărată flotă de aparate automate care supraveghează nu numai Terra şi sistemul solar, dar întreaga galaxie. Cei doi specialişti estimează că “vecinii” noştri cosmici au reuşit, în virtutea tehnologiei de care dispun, să rămînă în afara zonei de observaţie a oamenilor, putînd, astfel, să-şi continue misiunea fără a fi văzuţi.

În plus, oamenii de ştiinţă scoţieni susţin că aparatele, de dimensiunea dispozitivelor din seria Voyager, pot atinge o viteză de pînă la 30.000 de kilometri pe secundă, destul de aproape de viteza luminii. Aparatele călătoresc în Univers, deplasîndu-se cu ajutorul undelor gravitaţionale ale planetelor. Viteza lor este de 100 de ori mai mare decît cea a Voyager. 

Sursa: Incomemagazine.ro