HOROSCOPUL TOAMNEI

(continuare din numărul trecut)

SĂGETĂTOR

Un progres real

La începutul toamnei, nativii Săgetători pot avea probleme financiare, fie din cauza faptului că salariul întîrzie, fie că vor pierde bani fără să știe ce capcane financiare îi așteaptă. Dar situația lor materială se va redresa spre iarnă, mai ales în luna decembrie, cînd astrele au plănuit numeroase vești bune. Pînă atunci, este bine să fii calculat/ă și chibzuit/ă cu banii, să nu faci datorii mai mari și să ai grijă de bugetul familiei. O viață cumpătată va aduce mai multă liniște și în relația de cuplu. Te vei simți mult mai apropiat/ă de partenera/ul tău şi vei avea mai multă încredere în iubirea lui. Pe de altă parte, Saturn te va ajuta să iei cîteva decizii inspirate și să fii mai fericit/ă.

CAPRICORN

Se anunță prosperitate!

Nativii Capricorni se pot bucura de succes la începutul toamnei. După o perioadă lungă de îndoieli, de eforturi şi compromisuri, septembrie și octombrie vor fi lunile în care vor fi răsplătiți, iar în noiembrie pot aduna mai mulți bani decît în alți ani. Profită de eclipsele de la începutul toamnei, urmate de vizita lui Marte, și fă o schimbare care să fie în folosul tău. Nu te mai gîndi dacă celorlalți le place sau nu. Nu mai face sacrificii! Toamna aceasta ai dreptul să fii puțin egoist/ă și să cauți ceea ce îți dorești. Dacă vrei un nou loc de muncă, vei avea șanse, dar trebuie să te acomodezi rapid cu noi condiții de lucru. Din noiembrie, situația ta materială va fi mult mai bună.

VĂRSĂTOR

Planurile tale vor avea succes

Nativii Vărsători au toate motivele să fie optimiști toamna aceasta. Vor trece mult mai ușor pentru obstacole și vor realiza lucruri de care pot fi mîndri. Atitudinea pozitivă şi încrederea în familie vor fi principalele tale surse de energie. Cariera ta are nevoie de o revigorare şi trebuie să îți faci planuri pentru un alt loc de muncă. Veștile legate de serviciu vor fi bune și ai toate șansele să reușești, dacă îți dorești o schimbare. În septembrie, eclipsele de Lună și tranzitul lui Jupiter vor fi de partea ta. În noiembrie, vei avea iar parte de o conjunctură astrală favorabilă și îți poți împlini una dintre cele mai mari dorințe.

PEȘTI

Profită de eclipsa de Lună!

Toamna aceasta, nativii Pești vor simţi o ameliorare a situaţiei lor financiare. Cei care au deja un loc de muncă se vor bucura de mici măriri de salariu în septembrie sau octombrie. Iar cei care au datorii de plătit, vor face față mai bine problemelor, fără sacrificii mari. Profită de eclipsa de Lună plină de la jumătatea lunii septembrie care te va ajuta să pui capăt unei situații dificile sau să închei cu bine o activitate de lungă durată. Poate vei plăti datoriile sau, poate, o etapă din viața copiilor tăi se va încheia cu succes și vor trece la ceva nou. Din noiembrie, datorită lui Neptun, va mai multă armonie în familie și vor spori și economiile de zi cu zi.

Sursa: libertatea.ro