HOROSCOPUL TOAMNEI

Citește previziunile astrologice ale toamnei și află ce ți-au rezervat astrele în următoarele trei luni, care sînt cele mai importante evenimente din viitorul apropiat și cum te vor afecta. Noul sezon, marcat de două eclipse puternice, va fi plin de surprize!

BERBEC

Schimbări la momentul oportun

Astrele de la începutul toamnei și mai ales eclipsa de Soare anunţă o perioadă mai liniştită pentru Berbeci. Vei avea parte de echilibru sufletesc şi de o prosperitate financiară pe care o poți cîştiga curînd. Toate dorinţele legate de familie sau de persoana iubită se vor împlini la momentul oportun. Important este să nu te lași demoralizat de eşecuri. Tranzitul lui Marte din semnul Săgetătorului în cel al Capricornului, la sfîrșit de septembrie, deschide o lungă perioadă frumoasă, în care poți aduna bani și te poți ocupa mai mult de familie. În octombrie, vor avea loc schimbări la locul de muncă şi par să fie în favoarea ta, iar Venus îți va oferi și dragostea de care ai nevoie.

TAUR

Dragostea îți aduce cele mai multe satisfacții

Toamna aceasta, Taurii trebuie să se concentreze asupra iubirii, asupra relației de cuplu și asupra familiei, chiar dacă sînt ambițioși și vor mai multe în carieră. De cele mai multe ori, beneficiile sau profitul în plan profesional nu va depinde de ei, astfel că trebuie să aștepte momentul oportun. În schimb, fericirea în cuplu și în familie depinde numai de ei și trebuie să acționeze în acest sens. Încearcă să rezolvi cele mai delicate probleme de acasă încă de la începutul toamnei, mai ales că Venus te va sprijini și îți va arăta prin diferite mijloace ce decizii te avantajează. Dacă ai un soț sau un partener fidel, va aprecia eforturile tale și te va iubi și mai mult.

GEMENI

Urmărește ofertele profesionale

În prima jumătate a toamnei, nativii Gemeni trebuie să se concentreze asupra carierei și mai ales asupra șanselor de a cîștiga mai mulți bani. Din noiembrie, vor avea mai mult timp pentru dragoste și vor fi mai liberi să aleagă ceea ce le place. Profită de orice șansă se ivește în septembrie sau octombrie pentru a obține un job mai bine plătit. Nu te lăsa descurajat de refuzurile unor angajatori sau de cerințele care par complicate la început. Cu răbdare, vei învăța totul, iar ție îți plac provocările. Din noiembrie, trebuie să te gîndești mai mult la liniștea ta sufletească și să readuci pasiunea în cuplu.

RAC

Încredere în partenerul de viață

Racii se bucură, din punct de vedere financiar, de stabilitate la începutul toamnei, şi chiar de unele cîştiguri nesperate în septembrie. Pînă la începutul iernii, nu vor avea surprize neplăcute legate de cheltuielile şi bugetul familiei. Dar în octombrie sau noiembrie este posibil să apară probleme de sănătate sau probleme conjugale care vor necesita cheltuieli. Trebuie să fii pregătit cu un buget de rezervă și să fii alături de partenerul tău, dacă el administrează corect fondurile familiei. Nu lăsați grijile sau vreo problemă din afara familiei să vă afecteze, pentru că lucrurile se pot complica mai tîrziu. Faceți totul împreună și sprijiniți-vă reciproc!

LEU

Oportunități profesionale

Toamna este o perioadă favorabilă nativilor Lei. Spre deosebire de alți ani, eforturile pe care le vor face vor fi răsplătite financiar, dar și cu diverse surprize și beneficii din partea celor care îi apreciază. În lunile septembrie și octombrie totul poate fi posibil pentru nativii ambiţioşi şi muncitori. Eclipsa de Soare din septembrie aduce noi posibilități de angajare, oferte și oportunități în domenii noi, care s-ar putea să ți se potrivească. Ar fi bine să îți cauți un alt loc de muncă, pentru că poți avea succes. În cea de a doua jumătate a toamnei, după ce Venus intră în Săgetător, astrele vor pune mai mult accentul pe dragoste și pe relația de cuplu.

FECIOARĂ

Păstrează dragostea!

Astrele le oferă nativilor Fecioare o toamnă stabilă, prosperă și diverse soluţii reale la problemele cu care s-au confruntat în ultimele luni. O bună parte dintre Fecioare vor alege să plece de acasă pentru a cîştiga mai mulţi bani sau pentru a-şi construi o nouă carieră. Iar o lună excelentă din punct de vedere profesional este septembrie. Profită și tu de șansele care apar după eclipsa de Soare din septembrie și încearcă să găsești ceva mai bine plătit. De bun augur este și tranzitul lui Mercur care te ajută în septembrie și octombrie să îți rotunjești veniturile. Pe de altă parte, Venus avertizează asupra unor probleme în cuplu și sunt posibile scurte despărţiri.

BALANȚĂ

Noutăți și provocări

Cîştigurile şi pierderile vor alterna pe parcursul toamnei, iar nativii Balanțe se vor găsi uneori în fața unor alegeri dificile. Luna nouă de la începutul lui octombrie este o provocare. Își pot găsi un serviciu mai bun, dar pot avea și surprize neplăcute în noul colectiv. Mai dificilă va fi toamna aceasta pentru nativii care vor pleca departe de familie sau pentru cei care devin părinți. Dacă te decizi să te căsătorești, luna octombrie este o perioadă bună, dar poți avea surpriza să devii mamă foarte curînd, iar grijile tale vor spori. Dacă ești decis să te concentrezi pe carieră, în noiembrie ai șanse mai mari să găsești locul de muncă potrivit.

SCORPION

Încearcă să lucrezi într-un domeniu nou!

Încă din prima săptămînă de toamnă, eclipsa de Soare și Luna nouă îşi arată semnele bune pentru Scorpioni. Apoi, zodia lor este vizitată de Venus, începînd din 23 septembrie, perioadă în care vor avea parte de vești bune și de succes în tot ceea ce își doresc. Este o conjunctură favorabilă carierei şi poți profita să începi să lucrezi într-un domeniu nou sau pe un post nou, mai bine plătit. Influențele bune se vor prelungi în octombrie, așa că vei avea o perioadă mai lungă în care poți face alegerea potrivită. Luna noiembrie îți poate aduce mai multă înțelegere și dragoste în relația de cuplu. Dar vei avea și șansa de a cunoaște un nou partener.

(continuarea în numărul următor)