HOROSCOPUL PRIMAVERII 2017. VEZI CE TI-AU REZERVAT ASTRELE PENTRU URMATOARELE 3 LUNI

Tranzitul lui Venus domină contextul astral în horoscopul primăverii, aduce multe surprize tuturor zodiilor și le provoacă să își schimbe viața cînd drumul lor nu mai ține firul drept. Surprize vor fi multe, atît în dragoste, cît și în plan financiar. Vom avea parte și de obstacole, dar trebuie să ne acomodăm cu capriciile astrelor și să le facem față. Martie va fi o lună complicată, în aprilie ne vom redresa și o vom porni pe o cale mai dreaptă, iar în luna mai ne vom bucura, în final, de liniște și de dragoste și de cîteva evenimente fericite.

Berbec (21.03 – 20.04)

Orice pierdere va fi compensată

Saturn va alunga din calea nativilor Berbeci grijile și ghinionul și le va oferi o perioadă plină de energie, în care pot realiza multe lucruri frumoase. Mediul de lucru se va îmbunătăţi chiar de la începutul lunii martie și Berbecii vor munci cu spor de-a lungul primăverii. Zilele obositoare vor fi tot mai puţine și vor profita de prietenia unor persoane cu influență, care îi pot ajuta în carieră. Mercur va fi generos cu banii în luna mai, ultima lună de primăvară fiind deosebit de avantajoasă cu privire la salarii. Pe de altă parte, vor reuşi să îşi impună punctul de vedere în unele situaţii mai dificile și vor rezolva cîteva dintre problemele acute ale familiei. În ceea ce privește dragostea, relaţiile care nu au o bază solidă se vor destrăma, în special în luna martie, dar Berbecii vor găsi imediat o consolare în munca lor sau alături de alți parteneri, mai potriviţi. O scurtă perioadă critică va fi şi la mijlocul lunii aprilie, cînd pot apărea probleme în cuplu și discuții neplăcute cu rudele mai în vîrstă.

Taur (21.04 – 21.05)

Mai ambițioși la serviciu

Nativii Tauri se vor concentra foarte mult asupra familiei în această primăvară. Cei care au copii vor lua decizii importante pentru viitorul lor în luna aprilie. Taurii care vor să își întemeieze o familie vor pune la cale nunta pentru anul acesta, iar nativii singuri vor descoperi şansa să întîlnească pe cineva în decursul lunii mai. La serviciu, trebuie să fie hotărîți și ambițioși. Critici şi invidii vor mai exista, dar nativii acestei zodii nu mai au de ce să se teamă, pentru că vor şti să îşi apere interesele mult mai bine decît în trecut. Marte va fi de partea lor în aprilie, într-o perioadă în care lucrurile se precipită la serviciu, şi vor avea şanse să progreseze. Taurilor le va merge mai bine și din punct de vedere financiar. Perioada dificilă de la începutul anului, marcată de restricţii financiare, va lua sfîrşit. Dar mulţi Tauri ar face bine să adune ceea ce le prisoseşte şi să nu folosească aceşti bani pentru investiţii riscante. Dacă sînt tentați să cheltuie prea mult, cu greu vor mai recupera economiile avute.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Astrele pun accentul pe profesie

Zodia Gemenilor este dominată, în această primăvară, de Marte care le conferă nativilor forţa de a reconstrui ceea ce au pierdut sau de a o lua de la capăt. Marte defineşte noi obiective şi reglează o situaţie profesională complicată, limpezind problemele mai delicate. Jupiter, astrul şanselor, colaborează cu Marte şi îi sprijină pe nativii Gemeni să realizeze aproape tot ceea ce îşi propun. În primul rînd, îi îndrumă spre alte soluţii, inedite, dar eficiente, pe care alţii nu le-ar încerca, dar care vor avea rezultatele dorite. Forţa lui Jupiter se anunţă deosebit de puternică în luna mai, cînd Gemenii vor trece prin situații cu potențial legate de profesie. În schimb, în luna martie, influenţa lui Jupiter va fi slabă şi este bine să se ferească să împrumute bani. În viața personală, cei mai mulţi dintre Gemeni vor prelua controlul asupra obligaţiilor de familie pe care, înainte, preferau să le ignore. Pînă în luna aprilie, problemele de cuplu sau neînţelegerile dintre membrii familiei vor fi tot mai rare.

Rac (22.06 – 22.07)

Bucurii și împliniri sufletești

Astrele vor fi deosebit de generoase cu nativii Raci în această primăvară. Mulți dintre ei se vor bucura de un succes financiar binemeritat sau vor descoperi noi surse de cîștig. Bunăstarea se va simți din primele zile ale lunii aprilie și va influenţa foarte mult relațiile de familie şi buna dispoziţie a Racilor. Pe de altă parte, nativii zodiei vor învăţa să aibă mai multă răbdare pentru că luna martie poate fi marcată de probleme în cuplu și este nevoie de o atitudine conciliantă pentru a le depăși. Racii singuri vor avea surprize mai plăcute și este posibil să redescopere dragostea la începutul lunii mai. Tot în luna mai, nativii Raci vor reuşi de minune tot ce îşi propun, datorită influenței lui Venus și a lui Mercur. Unii dintre ei vor fi tentați să plece într-o călătorie lungă, în străinătate. Alții vor dori, poate, să se mute în altă localitate și vor reuși să se acomodeze cu un alt loc de muncă și cu un alt partener. Indiferent de planurile lor de la sfîrșitul primăverii, Racii vor reuși să își atingă obiectivele și să se simtă împliniți.

Leu (23.07 – 22.08)

Investiții noi, pe toate planurile

Venus le promite celor născuţi în zodia Leului că toate lucrurile bune şi planurile profitabile se vor desfăşura mai repede. Rezultatele se vor vedea mai ales în lunile aprilie și mai, cînd vor avea de cîştigat foarte mult în plan social. În special femeile născute în această zodie au mari şanse să încheie o căsătorie strălucită. În martie, nativii Leu este bine să facă economii și trebuie să fie prudenţi cînd împrumută bani, pentru că este posibil să îi piardă pentru totdeauna. După primele luni de muncă ale anului, primele cîştiguri din aprilie vor fi mai mari decît se aşteaptă. Este posibil ca unii dintre nativii Lei să primească abia acum bonusurile aşteptate la sfîrșitul anului trecut. În primăvara aceasta sînt bine aspectate investiţiile în obiecte de valoare, în bijuterii sau terenuri. În plan sentimental, Venus anunţă schimbări foarte mari pentru nativii Lei care doresc să iubească din nou. Cei mai mulţi dintre nativi se vor gîndi imediat la căsătorie, dacă vor găsi un partener pe gustul lor, în luna mai.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Multă seriozitate în muncă

Primăvara aceasta, nativii zodiei Fecioară trebuie să se ferească să mai facă prea multe lucruri într-un timp foarte scurt. Dacă în lunile anterioare proiectele lor au avut randament şi au fost mulţumiţi de rezultate, chiar dacă au muncit sub tensiune, oboseala își va spune cuvîntul și nu vor mai avea același succes. Ar fi bine să accepte proiecte mai îndrăzneţe la serviciu, dar mai puține și să muncească în ritmul lor. Astfel se vor ocupa de calitatea rezultatelor, iar schimbările benefice pe care le aşteaptă se vor materializa în lunile aprilie și mai. În primele două luni, nativii Fecioară vor avea suficienţi bani să îşi satisfacă anumite capricii. Vor pleca adesea în călătorii scurte şi se vor bucura de compania unor prieteni darnici. Dar, în luna mai, trebuie să aibă grijă să nu piardă bani. Nu este indicat să se implice în proiecte în care nu au încredere și care pot eşua. În dragoste, vor fi privilegiați doar cei care sînt sinceri și cei care doresc să își întemeieze o familie.

Balanță (23.09 – 22.10)

Prioritățile se schimbă

Încă de la începutul primăverii, nativii Balanțe vor simţi că au şanse mari să aleagă un drum mai bun. Marte le deschide o cale neștiută sau le dezvăluie soluţia cea mai bună pentru a face ce le place cu adevărat şi pentru a fi mai fericiţi. În familiile tinere, este posibil să vină barza din luna mai. Iar acest lucru le va schimba complet priorităţile Balanțelor care se vor pregăti să devină părinţi. În luna aprilie, trebuie să se ferească de conflicte sau competiţii în plan profesional, pentru că vor pierde. Balanțele trebuie să se concentreze pe ce știu ele să facă mai bine și pot ajunge departe. Unii nativi au șanse să fie promovați primăvara aceasta. Alții se vor concentra asupra relației de cuplu și se vor gîndi probabil la o călătorie romantică sau chiar la nuntă. Clipele romantice din luna aprilie vor constitui momentul culminant al relaţiei lor de dragoste, dar mai sînt surprize frumoase pentru îndrăgostiţi şi în luna mai.

Scorpion (23.10 – 21.11)

Influența astrelor este prielnică

Nativii Scorpioni încep în forţă în noul sezon şi muncesc foarte mult, deşi ştiu că răsplata va veni mai tîrziu. Abia din lunile mai sau iunie situaţia lor profesională se va schimba şi se vor bucura de banii pe care îi merită. O scurtă perioadă la începutul lunii martie, Jupiter îi ajută pe Scorpioni să recupereze ceva important, pierdut în cursul anului trecut. Se pare că este vorba de o poziţie sau un anumit statut la serviciu sau de cîteva salarii restante. Dar Jupiter le aduce cu adevărat noroc în luna mai, cînd îşi pot pune în aplicare planuri mult mai importante pentru familie. Trebuie să fie atenţi să nu se alieze cu persoane pe care le interesează doar profitul lor personal. Pot cîştiga mult la începutul lunii mai, dar pot să şi piardă. Venus, astrul iubirii, va amplifica şansele nativilor Scorpioni în luna aprilie şi va colabora cu Jupiter să le iasă totul cum au plănuit. Poate fi vorba şi de o vacanţă romantică, în urma căreia vor redescoperi iubirea de altă dată. Pentru nativii singuri, sfîrşitul lui aprilie este un moment prielnic să întîlnească pe cineva.

Săgetător (22.11 – 20.12)

Problemele de dragoste sînt imprevizibile

O mare parte a primăverii, Marte va domina Casa familiei. În martie și aprilie va fi benefic, dar în luna mai poate da naştere discuţiilor despre despărţire şi divorţ. Pe de altă parte, nativii Săgetători care sînt părinţi trebuie să facă noi sacrificii pentru confortul și educația copiilor lor. Nu va fi o primăvară ușoară, dar nici una lipsită de șanse și noroc. Lunile martie și aprilie sînt cele mai bune luni legate de cîştigarea unor bani. În acea perioadă, nativii zodiei se vor bucura de un buget consistent pentru că vor aduna din timp o sumă de bani sau vor recupera datoriile de la prieteni. În luna mai este posibil să aibă nevoie de sprijin financiar, dar ar fi indicat să se ferească de împrumuturi bancare. Tot în luna mai, problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ. Ultimele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Săgetători din punct de vedere al dragostei, fie că sînt căsătoriţi sau nu. Venus se va revanșa față de ei pe parcursul verii și le va aduce mai multă liniște și iubire.

Capricorn (21.12 – 20.01)

O viață de familie cu împliniri

Primăvara se anunţă o perioadă mai liniştită și mai generoasă cu nativii Capricorni. Necazurile de la începutul anului vor fi date uitării chiar din primele zile din martie, iar viaţa lor de familie va intra pe un drum paşnic. În martie se simte din plin norocul pe care îl aduce Jupiter Capricornilor. Vor avea multe motive de sărbătoare, mulţi dintre ei vor beneficia de un statut nou la locul de muncă, iar acasă vor organiza cîteva petreceri şi aniversări. Foarte frumoasă este şi luna aprilie, pentru că mulţi dintre nativi vor avea cîteva zile libere şi se vor bucura de o vacanţă binemeritată. Cînd totul merge bine, Capricornilor le place să călătorească și să își ducă familia în locuri pe care nu le-au mai vizitat niciodată. În luna mai, însă, trebuie să fie atenţi la capcanele care îi aşteaptă la locul de muncă. Din punct de vedere financiar, Capricornii vor fi norocoşi la bani primăvara, mai exact în luna aprilie. Mulţi dintre ei vor primi sprijin financiar din partea rudelor sau obiecte de preţ pe care le vor valorifica în folosul familiei.

Vărsător (21.01 – 19.02)

O primăvară cu multă dragoste

Mulţi Vărsători se vor considera cu adevărat răsfăţaţi de astre în acest sezon, deoarece le va merge din plin şi în plan profesional, dar şi în dragoste. Luna aprilie este luna cuceririlor, a pasiunii şi a logodnelor. Favorabilă iubirii va fi şi luna mai, cînd relaţiile de cuplu se vor consolida, iar Vărsătorii care iubesc sincer vor trece cu bine peste o probă de foc. Din punct de vedere financiar, însă, trebuie să fie prudenți. În martie vor traversa o perioadă mai dificilă pentru că vor avea de acoperit cheltuielile mari făcute la începutul anului. În aprilie, deşi Jupiter le aduce în cale şansa de a călători şi de a se distra, vor cheltui iar sume mari de bani și este posibil ca unii dintre ei să renunțe la excursiile programate de Paște. În carieră, influenţa benefică a lui Marte se va resimţi în mod special în luna aprilie şi în luna mai, perioade în care Vărsătorii vor putea beneficia de anumite schimbări de la serviciu. Cei care nu au un loc de muncă au mari şanse în aceste luni să găsească oferte destul de bune.

Peşti (20.02 – 20.03)

Provocări și decizii majore

La început de primăvară, în luna martie, Venus este capricioasă cu nativii Pești şi le pune piedici în tot ceea ce vor să facă. Nici prietenii nu îi vor ajuta prea mult şi nici cîştigurile lor nu vor fi mari. Dar Jupiter întoarce roata norocului din aprilie. Astrul șanselor va avea destulă forţă să îi protejeze pe nativii zodiei să nu ia decizii greşite cînd se vor afla la răscruce de drumuri. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei în martie, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile. Cele mai multe probleme apar independent de voinţa lor, dar pentru fiecare vor exista și soluții. Peștii vor reuşi să cîştige un pic mai bine din aprilie, dar tot nu vor reuşi să profite de ofertele care apar. Cu adevărat profitabilă va fi luna mai, cînd salariul sau veniturile Peștilor aproape că se vor dubla. Viaţa intimă şi relaţiile de dragoste nu vor fi nici ele deloc liniştite în martie. Va fi o lună în care vor apărea mai des conflicte stîrnite de gelozie şi reproşuri. În aprilie și mai, Venus va fi mai generoasă şi va favoriza dragostea la prima vedere pentru cei singuri.

Sursa: libertatea.ro