HOROSCOPUL ORIENTAL PENTRU SĂPTĂMÎNA 22 – 28 DECEMBRIE

BERBECII nu trebuie să rateze posibilitatea de-a învăţa cîte ceva de la colegii de serviciu. Există destulă probabilitate că experienţa şi priceperile lor vă vor ajuta în carieră. Nu sînt excluse propuneri de-a trece la o slujbă nouă sau de-a avansa la actualul loc de muncă. Spre finele săptămînii veţi reuşi să scoateţi în capăt o treabă importantă. Situaţia financiară este stabilă.

TAURII vor acţiona cu hotărîre, alegînd cele mai reuşite direcţii pentru a fi depuse eforturi. Graţie acestui fapt se vor activiza relaţiile de parteneriat şi vor apărea idei noi pentru dezvoltarea de mai departe a businessului. O să vă însoţească succesul financiar, însă fiţi mai atenţi la cheltuieli, de vreme ce acestea ar putea să vă depăşească veniturile.

GEMENII trebuie să cîntărească bine, analizînd cu meticulozitate, înainte de-a lua decizia privind schimbarea tipului de activitate. Alegeţi timpul potrivit pentru a le cere sfatul oamenilor înţelepţi despre realizarea unui nou plan. Nativilor acestei zodii, care nu se tem de lucru şi sînt gata să muncească în sudoarea frunţii, astrele le garantează succese profesionale şi financiare.

RACII, graţie dispoziţiei creative, vor putea în săptămîna apropiată să-i uimească cu idei proaspete pe prieteni şi colegi. Acum aveţi o şansă reală să deveniţi adevăraţi stăpîni pe situaţie. Or, după ce veţi medita asupra perspectivelor va trebui să luaţi o decizie şi să acţionaţi cu calm. Probleme de ordin financiar nu se prevăd, iar banii vor apărea în măsură suficientă.

LEII trebuie să fie mai insistenţi şi atunci vor dispune de toate posibilităţile pentru realizarea vechilor idei. Săptămîna este potrivită pentru susţinerea şi consolidarea propriilor poziţii la serviciu şi în carieră. A venit timpul să determinaţi care dintre contactele de afaceri sînt cu perspectivă şi care nu au sorţi de izbîndă, pentru a nu irosi pe acestea din urmă timpul şi puterile.

FECIOARELE vor putea să se bucure din plin de rezultatele muncii fructuoase depuse în ultima perioadă. O să vi se întoarcă vechile datorii, ceea ce o să vă îmbunătăţească semnificativ situaţia financiară. Graţie acestui fapt veţi avea posibilitatea să vă realizaţi ideile de schimbare a interiorului casei, pe care le nutriţi demult. Capacitatea dvs. de-a analiza la rece şi a intui ordinea de lucruri o să vă ajute să obţineţi succes.

BALANŢELE vor avea succes la serviciu şi în carieră. Ar fi bine să nu cedaţi în faţa circumstanţelor neprevăzute, să formulaţi cu exactitate sarcinile, analizînd metodele de îndeplinire a acestora. Capacitatea dvs. înnăscută de-a găsi mereu soluţii corecte va crea premise perfecte pentru un viitor succes, iar susţinerea persoanelor apropiate o să vă asigure cu resursele necesare pentru atingerea scopului rîvnit.

SCORPIONII trebuie să dea dovadă de insistenţă în căutarea noilor domenii pentru aplicarea talentelor. Astrele vă dau asigurări că veţi izbuti neapărat, de vreme ce sînteţi pe calea cea dreaptă. Totodată, ţineţi minte că nu se merită să creaţi situaţii de conflict, evitînd disputele pe orice temă serioasă. Situaţia financiară este stabilă, nu sînt excluse noi venituri băneşti, o parte din care ar fi bine să fie cheltuită pentru studii.

SĂGETĂTORII îşi vor consolida autoritatea la serviciu, descurcîndu-se de minune cu o misiune complicată din partea şefilor. Dacă veţi depune eforturi, atunci nu vor apărea impedimente în calea obţinerii rezultatelor dorite. În acelaşi timp, ţineţi minte că nu se cade să vă consumaţi la serviciu. Ar fi de dorit să acordaţi mai multă atenţie familiei şi consolidării relaţiilor cu rudele şi oamenii apropiaţi - recompensa va fi pe măsură. 

 CAPRICORNII vor avea o şansă perfectă să avanseze considerabil: trebuie doar să aleagă direcţia corectă. Veţi reuşi să realizaţi un plan demult schiţat, dar cu condiţia că vă veţi asigura de susţinerea persoanelor utile. Săptămîna o să vă bucure şi cu venituri băneşti, ceea ce o să vă consolideze sesizabil situaţia materială, permiţîndu-vă să faceţi cumpărăturile dorite.

VĂRSĂTORII trebuie să-şi adune tovarăşii de idei, deoarece în toate treburile pe care le au de făcut în următoarea perioadă au nevoie de parteneri de nădejde. Pentru aceasta este necesar să stabiliţi relaţii cu noi cunoştinţe ca să nu le daţi motiv să vă considere o personalitate slabă.

PEŞTILOR astrele le recomandă să fie mai flexibili şi toleranţi faţă de deprinderi străine sau alte puncte de vedere asupra vieţii. Străduiţi-vă să nu-i educaţi pe cei de alături, or, dacă se impun anumite schimbări esenţiale, atunci ar fi bine să începeţi de la sine. În acest caz veţi avea şansa să beneficiaţi de-o propunere promiţătoare privind avansarea la serviciu, stabilind şi utile contacte de afaceri.