HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016

Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Balanță și conjuncția Marte-Pluto în Capricorn, lucrurile nu sînt deloc roz pentru mulți nativi în această lună. Vestea bună este că totul va intra pe un făgaș normal în ultimele zile ale intervalului.

BERBEC. În prima jumătate a lunii octombrie, vei avea foarte multă energie. Cu ea îți vei duce la bun sfîrșit planurile, doar dacă vei ști cum să-ți folosești energia în acest sens. După multe luni în care planetele au fost în opoziție, vei avea o perioadă relaxantă, dată de tranzitarea tîrzie a lui Venus. Cu Jupiter în opoziție, ești încurajat să mai lași munca și să te implici în activități care-ți fac plăcere.

TAUR. Încearcă să termini ce-ai început în septembrie. După această perioadă, tranzitarea lunii Marte se va încheia, iar Soarele și Mercur, aflate în opoziție, vor duce la multe schimbări. În această perioadă, vei fi mai implicat în relațiile de familie și-ți vei face timp să te vezi și cu prietenii. Este posibil să te implici emoțional într-o nouă relație.

GEMENI. Dacă primele zile din luna octombrie sînt bune pentru a finaliza unele acțiuni, în ultimele, trebuie să faci tot posibilul să eviți scandalurile. Pînă pe 30 octombrie, vei sta bine la capitolul bani. Intervalul este prielnic și pentru a începe o nouă relație ori chiar să-ți schimbi locul de muncă. Apropierea lui Mercur de Jupiter, în perioada 12-13 octombrie, vine cu vești bune, optimism.

RAC. Pînă pe 29 octombrie, ai toate șansele să-ți extinzi orizontul. Pe 13 octombrie, este posibil să fii nevoit să te confrunți cu o situație care să-ți dea ceva bătăi de cap, pentru a-ți atinge scopul. Te vei enerva pe oamenii care vor sta în calea ta. În perioada 1-10 octombrie, vei începe noi proiecte. Gîndește-te de două ori înainte de a acționa, pentru a avea succes.

LEU. Luna octombrie este una în care lucrurile vor merge ca pe roate pentru tine. Stai foarte bine cu sănătatea și virilitatea și te vei înțelege foarte bine cu cei din jur. Ai mai multă încredere în tine! Doar așa vei reuși pe orice plan. Zilele de 12 și 13 octombrie sînt numai bune pentru petrecerea timpului alături de persoanele dragi.

FECIOARĂ. Cresc șansele în dragoste și la bani pe tot parcursul lunii. Vei fi foarte sensibil la anumite schimbări cărora va trebuie să le faci față. Fii încrezător în forțele proprii, căci este o bună perioadă pentru a face progrese, atît la muncă, cît și în viața personală. Pentru că Soarele va fi în apropierea planetei Mercur, concentrează-te pe comunicarea cu cei din jur, în special în perioada 24-30 octombrie.

BALANȚĂ. Pînă pe 30 octombrie, norocul îți va surîde. Ești optimist, plin de viață, generos și te vei conecta cu oamenii, așa cum reușeai să faci pe vremuri. Deja te vei focusa pe ce trebuie să faci în anul care vine, căci nu-ți place să-ți pierzi timpul. Este o bună perioadă pentru un nou început.

SCORPION. După ce ai făcut atît de multe compromisuri pentru ca soarele să strălucească și pe strada ta, vei reuși să excelezi în această lună (sau la începutul ei), odată cu ziua ta de naștere. Fii încrezător și visele tale se vor transforma în realitate!

SĂGETĂTOR. Cu toate că aceasta este o lună numai bună să avansezi profesional, vor exista cîteva neplăceri cu care te vei confrunta. În prima jumătate a lunii, concentrează-te pe muncă, căci răsplata nu va întîrzia să apară. În ultimele zile din luna octombrie, stai departe de certurile cu apropiații, pentru ca lucrurile să nu avanseze neplăcut.

CAPRICORN. Compromisurile pe care le-ai făcut în ultima lună vor continua și în prima săptămînă din octombrie. Motivul? Planetele Marte și Jupiter se vor afla în opoziție. Această antiteză poate da rezultate bune doar dacă ții sub control energia debordantă cu care te vei confrunta pe tot parcursul lunii.

VĂRSĂTOR. Octombrie este încă o lună excelentă pentru tine, în principal datorită planetei Jupiter. Vei avea parte de lucruri frumoase în primele trei săptămîni. Nu lăsa rezolvarea lucrurilor importante pe ultima sută de metri. Alinierea lui Mercur și Jupiter în data de 11 octombrie îți va aduce numai beneficii.

PEȘTI. Octombrie se va dovedi o lună mai activă și mult mai prietenoasă pentru nativii Peşti comparativ cu luna septembrie 2016. Cu cît ești mai pozitiv, cu atît vei reuși să treci peste neplăceri. Prin urmare, speranțele și visele au toate șansele să se îndeplinească în luna octombrie 2016.

Sursa: click.ro