HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE. AFLA DACA ESTI PRINTRE ZODIILE NOROCOASE!

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii noiembrie și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Rac. Încearcă să găsești preocupări sau activități noi, care să îți aducă satisfacție și relaxare și care să te ajute să te apropii mai mult de partener. Jupiter favorizează acum proiectele de cuplu, un hobby sau o călătorie, inclusiv renovarea casei, care poate fi distractivă pentru amîndoi. Toate clipele petrecute alături de omul drag îți vor aduce bucurii mari, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Leu. Marte pregătește o lună plină de energie, cu vești surprinzătoare și schimbări pe care nu le poți ocoli. Vor fi și momente tensionate, dar Mercur va îndulci lucrurile și te va face să te bucuri de alegerile tale. Trebuie doar să fii atent ce își dorește partenera(ul) de cuplu, să fiți amîndoi pe aceeași lungime de undă și veți fi cu adevărat fericiți.

Scorpion. Astrele încearcă să-ți aducă aminte că viața poate fi roz, dar tu trebuie să îi dai mai multă culoare. Dragostea pare să fie de partea ta și te va ajuta să realizezi lucruri la care nici nu visai, chiar dacă te simți singur(ă). În curînd, vei avea ocazia să întîlnești pe cineva deosebit sau să readuci pasiunea în viața de cuplu.

Zodiile norocoase în carieră

Fecioară. Este luna șanselor și trebuie să profiți de fiecare clipă! Îl ai alături de tine pe Mercur, patronul zodiei tale, care îți arată drumul de succes în carieră. Analizează toate oportunitățile și vei avea de cîștigat! Nu se știe niciodată cînd poți obține încrederea unui client sau a unui investitor care îți va oferi o colaborare profitabilă.

Balanță. Ascultă vocea intuiției în orice problemă de muncă sau de afaceri. Te va conduce spre succes, chiar dacă, de obicei, nu ai încredere în ea. Luna noiembrie este dominată de Mercur și de Soare, un context favorabil cîștigurilor. Trebuie să te gîndești cum să inovezi proiectele de la serviciu și poți beneficia de o avansare.

Vărsător. Este timpul să încerci ceva nou și să te faci remarcat(ă)! Dacă ai o idee ingenioasă sau vrei să lucrezi în alt domeniu, acum este timpul să faci schimbarea pe care ți-o dorești. În luna noiembrie, astrele formează un context favorabil pentru zodia ta în ceea ce privește colaborările și partenerii care pot face investiții serioase.

Zodiile norocoase la bani

Taur. Mercur este deosebit de generos și îți oferă tot timpul din lume să te ocupi de tine și de proiectele frumoase pe care le-ai amînat. Luna aceasta, tu ești în prim plan, iar visurile la care ai renunțat cîndva se pot împlini, pentru că vei beneficia de mai mulți bani. Este timpul să investești în ceea ce îți place cel mai mult, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Gemeni. Notează-ți în agendă data de 17 noiembrie, cînd astrele pregătesc pentru zodia ta vești frumoase. Dragoste și armonie în familie și împliniri sufletești care îți vor aduce bucurii mari. Dar toate acestea vor fi posibile deoarece situația ta materială se va îmbunătăți și vei reuși să le faci o mare bucurie celor dragi din familie.

Capricorn. Va fi o perioadă tensionată în prima jumătate a lunii, dar astrele te vor răsplăti cu generozitate pentru răbdarea ta. Indiferent de obstacole, trebuie să ai încredere în tine pentru că vei avea multe de cîștigat! Chiar dacă trebuie să muncești peste program sau să îți sacrifici tot timpul liber, bugetul tău va spori spre sfîrșitul lunii.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec. Evenimente noi sau situații mai puțin obișnuite te vor forța să îți schimbi planurile pentru această lună! Ai nevoie de o atitudine nouă și de o altă perspectivă asupra muncii tale. Din 20 noiembrie, Marte te provoacă să faci o alegere dificilă și nu este exclus să fii nevoit(ă) să îți schimbi locul de muncă.

Săgetător. Unele lucruri trebuie să rămînă în trecut, iar astrele îți vor da o lecție importantă despre renunțare și acceptarea compromisurilor. Numai așa vei reuși să mergi mai departe, fără regrete și fără pierderi. Nu te mai gîndi la dragostea pierdută, pentru că niciodată nu va mai fi la fel între voi doi, se arată în horoscopul lunii noiembrie.

Pești. Venus pare să fie zgîrcit cu zodia ta chiar de la începutul lunii. Speranțele tale de a-ți îmbunătăți cîștigurile sînt greu de realizat. Vor veni cîteva zile tensionate și este posibil să suferi o pierdere pentru care nu erai pregătit(ă). Clipele frumoase sînt păstrate pentru luna decembrie, cînd astrele pregătesc daruri.

Sursa: libertatea.ro