HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2018

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii martie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

TAUR. Nativii Tauri sînt favorizați de tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Berbecului. Relaţia de cuplu se va îmbunătăţi substanţial, mai ales dacă au existat opinii divergente și nu ați reușit să ajungeți la o concluzie comună. În curînd, pasiunea va învinge toate problemele dintre voi.

GEMENI. Slăbiciunile şi greşelile care afectează viaţa de cuplu vor ieşi la iveală şi vor fi accentuate de Luna plină din zodia Fecioarei. În luna martie, veți găsi o rezolvare pentru toate problemele care au apărut în viața voastră și te vă veţi bucura de cîteva zile romantice, cum nu ați mai avut de multă vreme.

SCORPION. O călătorie în doi poate face minuni pentru relaţia voastră. Plecaţi departe de grijile cotidiene şi veţi regăsi armonia de altădată. Sărbătoriți Ziua Femeii într-un cadru cît mai romantic și veți descoperi că pasiunea dintre voi nu a murit niciodată, doar

că este nevoie de timp să o aprindeți din nou.

Zodiile norocoase în carieră

BERBEC. Cu Mercur și Venus în zodia ta toată luna martie, este imposibil să nu primești o veste bună din punct de vedere profesional. Este o perioadă excelentă să faci o schimbare, să îți cauți alt loc de muncă, în condiții mai bune. Este posibil să apară oferte serioase după 12 martie, dar concurenţa va fi mare, arată horoscopul lunii martie.

VĂRSĂTOR. Începutul lunii martie poate fi o perioadă extrem de importantă din punct de vedere profesional. Mercur ajunge în zodia Berbecului și te îndeamnă să fii mai ambițios, să te implici în mai multe proiecte, să te afirmi sau să fii promovat. Lucrurile se schimbă în favoarea ta și trebuie să profiți de ocazie!

PEȘTI. Jupiter se află într-o poziție favorabilă pentru cariera ta și îţi poate aduce şanse noi. Profită de orice ofertă şi încearcă să lucrezi şi într-un alt domeniu care, poate, te-a atras și în trecut, dar nu ai avut curajul să faci schimbarea. Nu este exclus ca un fost coleg să îți ofere un parteneriat atractiv.

Zodiile norocoase la bani

RAC. Sfîrşitul lunii februarie și-a adus, poate, cîştiguri modeste, dar situaţia se poate schimba în luna martie. Se pare că vei întîlni pe cineva dispus să investească în ideile tale şi să te plătească mai bine. Dacă ai șansa să te implici într-o activitate comercială, nu mai sta pe gînduri pentru că ești omul potrivit.

LEU. Te bucuri de o perioadă prosperă, primeşti banii la timp şi poate chiar un bonus pentru munca ta. Cert este că, în luna martie, vei avea un buget mai mare pe care îl poți folosi pentru modernizarea locuinței sau, poate, pentru o vacanţă. Planurile pe care ți le faci acum în legătură cu banii vor fi de bun augur, se arată în horoscopul lunii martie.

CAPRICORN. Cîştigi mai mult la sfîrşitul lunii martie, dar cheltuieşti foarte repede banii. Fie pleci într-o călătorie şi alegi o destinaţie din străinătate, fie investeşti în obiecte de valoare. Orice ai alege, se pare că vei fi mulțumit de investițiile tale, pentru că vei avea satisfacții pe care nu le-ai mai avut de multă vreme.

Zodiile mai puțin norocoase

FECIOARĂ. Ai încheiat luna februarie cu un buget destul de bun, dar, în martie, te aşteaptă cheltuieli foarte mari. Dacă ai datorii, plăteşte-le cît mai repede şi ai grijă cum foloseşti banii pe viitor! Trebuie să fii atent și la cheltuielile pe care le face partenerul de cuplu, deoarece alegerile lui nu sînt tocmai cele mai bune.

BALANȚĂ. Partenerul de viaţă îşi face planuri care te vor lua prin surprindere. Chiar dacă nu eşti de acord cu ele, încearcă să îl susţii, pentru că el îşi pune toate speranţele în tine. Luna martie poate fi o perioadă tensionată pentru amîndoi și fiecare va simți presiunea unor evenimente care vor aduce mai multe schimbări îngrijorătoare.

SĂGETĂTOR. Începutul lunii martie este modest din punct de vedere financiar, dar vei reuşi să te descurci. Dacă apar cheltuieli neprevăzute, este posibil să fii nevoit să faci un împrumut. Dar familia va fi alături de tine și te va sprijini financiar la momentul oportun. Cu toate acestea, nu toate problemele se rezolvă cu bani.

Sursa: libertatea.ro