HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2018

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii aprilie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

BERBEC. Încearcă să faci o schimbare în relaţia de cuplu, să petreceţi mai mult timp împreună, să discutaţi despre toate lucrurile care vă supără sau să puneţi în practică dorinţele vechi. Saturn traversează Casa iubirii şi favorizează acum relaţiile solide și legăturile care au șansele cele mai mari să evolueze.

RAC. Vor veni cîteva schimbări importante în luna aprilie și toate vor fi legate de relația de cuplu, de consolidarea legăturii dintre voi. Aprilie este, pentru zodia ta, o perioadă excelentă pentru călătorii și trebuie să profiți de orice ofertă să evadezi către o destinație romantică, alături de partener(ă).

FECIOARĂ. Sosesc veşti bune pentru familie şi pentru relaţia de cuplu, care are, poate, cîteva probleme vechi. Venus, aflată acum în semnul paşnic al Taurului, aduce un echilibru necesar în familie şi te ajută să duci la îndeplinire cîteva proiecte personale, la care va contribui şi partenera (ul) de viaţă. Este o perioadă cu întîlniri emoţionale şi împliniri sufleteşti.

Zodiile norocoase în carieră

TAUR. Ai şanse mari să primeşti o ofertă de muncă sau să găsești un post vacant care ţi s-ar potrivi. Aprilie este o perioadă favorabilă unei schimbări în carieră. Poţi avansa sau te poţi implica în proiecte noi, în care experienţa ta va conta foarte mult. Şi din punct de vedere financiar, luna aprilie se încheie cu veşti bune.

VĂRSĂTOR. Vei avea o perioadă mult mai bună din punct de vedere profesional, chiar dacă mai apar probleme legate de proiectele dificile. Jupiter arată că vei primi sprijin la timp, fie din partea unui coleg cu multă experiență, fie din partea unui şef. Spre sfîrșitul lunii aprilie, influenţa lui Jupiter este propice şi călătoriilor.

LEU. În aprilie, vei beneficia de o mulţime de avantaje. Nu lăsa nicio şansă să treacă pe lîngă tine! Este posibil să primeşti o ofertă de lucru, să fii solicitat să munceşti într-o echipă nouă sau chiar să fii promovat, dacă accepţi condiţiile superiorilor tăi. Cariera ta poate avansa mult mai repede decît te așteptai luna aceasta.

Zodiile norocoase la bani

SCORPION. Te bucuri de o perioadă cu activităţi plăcute, care îţi vor aduce satisfacţie. Munceşti mai mult, dar vei reuşi să realizezi diverse proiecte pe care le-ai amînat pînă acum. Vei dispune de un buget mai bun și vei reuși să finalizezi cîteva dintre planurile legate de casă.

PEȘTI. Te bucuri de o perioadă excelentă, mai ales la mijlocul lunii aprilie, cînd astrele arată cîştiguri financiare şi schimbări benefice. Vei reuşi să închei luna cu un buget mai consistent, iar, după 25 aprilie, cînd Mercur este foarte generos cu zodia ta, banii te vor ajuta să realizezi ceva deosebit.

CAPRICORN. Te bucuri de sprijinul astrelor în tot ceea ce doreşti să faci, în proiectele tale mai costisitoare, dar şi în planurile de suflet. Vei avea în luna aprilie un buget mai mare, ceea ce îţi permite să faci o investiţie pentru confortul familiei sau pentru studiile copiilor. Investițiile în casă sînt și ele binevenite în această lună.

Zodiile mai puțin norocoase

GEMENI. Puține schimbări bune se anunță în luna aprilie, dar vestea bună este că nu vei avea pierderi mari. Saturn te avertizează, totuși, că va veni şi o veste mai puţin bună, legată de starea de sănătate a unei rude sau a unuia dintre părinţi. Ia măsuri din timp să nu se agraveze situaţia!

BALANȚĂ. Se încheie un proiect dificil, dar este posibil să pierzi bani, la sfîrşit de aprilie. Pot apărea cheltuieli neaşteptate, dar necesare. Abia în luna mai vei avea ocazia să îţi refaci bugetul, să pui bani deoparte şi să te distrezi alături de prieteni sau să călătorești.

SĂGETĂTOR. Saturn te avertizează că problemele de la serviciu, în special cele financiare, se vor accentua. Nu este exclus ca şefii să ia decizii drastice, să reducă personalul sau anumite beneficii materiale. La început de aprilie ar fi indicat să îţi cauţi un alt loc de muncă, pentru că influenţa benefică a lui Jupiter te poate ajuta. Luna aceasta este o perioadă de încercări.

Sursa: libertatea.ro