HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Se anunţă o perioadă bună pe plan financiar, dar nu trebuie să te întinzi mai mult decît îţi e plapuma. NU cheltui bani pe care nu îi ai! Nu trebuie să îţi subestimezi creativitatea şi, mai ales, nu trebuie să neglijezi planul profesional, chiar dacă e o perioadă dedicată familiei. Este posibil să-ţi vină o idee de-a dreptul genială care îţi va propulsa cariera.

TAUR. Ai noroc pe toate planurile – financiar, profesional şi personal. Ai vise mari, dar trebuie să crezi cu adevărat în ele. Ai o perioadă foarte aglomerată şi nu este bine să neglijezi nimic şi pe nimeni pentru că nu ştii de unde sare iepurele. Ai grijă la bani, totuşi. Deşi lucrurile nu arată rău pe plan financiar, este bine să eviţi cheltuielile inutile.

GEMENI. Este o săptămînă în care trebuie să-ţi asculţi instinctele. Dacă te confrunţi cu o problemă personală, ascultă-ţi inima. La serviciu este bine să acţionezi din instinct şi să pui în aplicare prima idee care îţi vine. Îţi face plăcere să ai grijă de ceilalţi în această perioadă în care toţi ne concentrăm mai mult pe familie. Ai grijă să nu te neglijezi pe tine însăţi!

RAC. Primeşti nişte veşti importante pentru cariera ta şi te enervează că, din cauza vacanţei, nu te poţi bucura de ele. Te simţi inspirat, eşti ambiţios, dar planurile trebuie să mai aştepte. În dragoste, trebuie să ieşi din “zona ta de confort” dacă vrei să ai parte de momente fericite. Ceva probleme pot apărea în familie, unde discuţii mai vechi ies din nou la iveală.

LEU. La serviciu, munca ta din ultimul timp dă roade, în sfîrşit, dar nu prea poţi să te bucuri de succes pentru că vine vacanţa peste tine şi, evident, pînă trec sărbătorile toţi vor uita ce ai realizat. În dragoste, ai nevoie de un partener de încredere. Dacă simţi că nu te poţi baza pe el poate că e momentul să faci o schimbare importantă.

FECIOARĂ. O problemă cu autorităţile se apropie de final, spre marea ta uşurare. Dar nu te bucura deocamdată pentru că e posibil să apară surprize neplăcute. Dacă trebuie să stai departe de o persoană dragă, ai grijă ca distanţa să nu fie şi sufletească. Dacă tot ai cîteva zile libere, a venit momentul să ai mai multă grijă de tine, de corpul tău, de psihicul tău. Relaxează-te!

BALANŢĂ. Ascultă-ţi intuiţia! Nu trebuie să te îndoieşti de tine şi de capacităţile tale. Fă ceea ce simţi, atît la serviciu, cît şi în relaţiile cu cei dragi. Ai mai multe şanse să dai greş dacă gîndeşti prea mult lucrurile. Ca să (re)cîştigi inima cuiva trebuie să-ţi exprimi sentimentele şi să laşi romantismul la iveală. Fii mai atent la semnalele pe care ţi le transmite corpul tău.

SCORPION. Pasiune, romantism, dragoste... sînt cuvintele de ordine săptămîna aceasta. Totuşi, ai grija ca sentimentele să nu-ţi întunece raţiunea pentru că ai de luat cîteva decizii, care nu sînt neapărat foarte importante, dar îţi pot afecta puternic finanţele. Se anunţă sfîrşitul unei perioade şi începutul uneia noi.

SĂGETĂTOR. După o conversaţie interesantă poţi atrage atenţia unei persoane care va deveni importantă pentru tine, fie sentimental, fie social sau profesional. Dacă vrei ca cineva să-ţi cunoască sentimentele trebuie să i le spui pe faţă pentru că prin aluzii subtile nu rezolvi nimic. La serviciu nu trebuie să-ţi asumi niciun risc. Ai o săptămînă foarte plină să dacă vrei să faci faţă trebuie să ai grijă de tine.

CAPRICORN. E o perioadă plină la serviciu şi în familie şi simţi că trebuie să te descurci excelent. Dar în ce acelaşi timp nu uita să te bucuri de viaţă. Acasă e momentul pentru o curăţenie ca la carte. Vei vedea că ordinea din exterior te ajută să faci ordine şi pe interior. Planurile tale prind contur fără ca tu să depui vreun efort. În dragoste nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin.

VĂRSĂTOR. Renunţă la inhibiţii şi spune exact ce vrei. Altfel să nu te miri dacă cei din jur nu te înţeleg sau nu te ajută atît cît ai vrea în această săptămînă plină. Ai un simţ al umorului mai dezvoltat ca de obicei, care te ajută să ieşi cu bine din toate situaţiile. Însă, în dragoste e bine să fii mai serios în această perioadă şi să decizi ce aştepţi exact de la partener.

PEŞTI. Dacă vrei să-ţi duci planurile la capăt trebuie să pui mai multă pasiune în ele. Vei căpăta ceea ce vrei numai dacă ai puterea să crezi în tine. Nu lăsa pe nimeni să te convingă că nu eşti capabil de un lucru sau altul. E bine să petreci mai mult timp în compania unor oameni de succes care te vor inspira şi îţi vor da curaj.