HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Este o perioadă bună pentru a făuri planuri şi vise. Este un an plin pentru tine, iar săptămîna aceasta ai răgazul necesar pentru a te gîndi la scopurile tale, la visele tale şi la ce poţi face pentru a le atinge. În dragoste, trebuie să te rupi de trecut şi să îmbrăţişezi viitorul. Scapi de confuzie, de întrebările fără răspuns şi odată cu ele dispare şi stresul.

TAUR. Nu te teme să speri, nu te teme să ceri lucrurile pe care ţi le doreşti de la ceilalţi, de la tine şi de la viaţă în general. În dragoste, este bine să rămîi deschis tuturor posibilităţilor. Nu renunţa la cineva doar pentru că nu se potriveşte idealului pe care îl ai tu în minte. S-ar putea să fii surprins plăcut. Este posibil să primeşti veşti bune în plan financiar, dar nu e momentul să cheltuieşti fără cap.

GEMENI. Lucrurile se precipită şi trebuie să fii pe fază ca să profiţi de ocaziile bune. Acestea vin către tine prin intermediul prietenilor. Este important să te ocupi de sănătatea ta ca să ai energia necesară pentru a ţine pasul cu viaţa ta nebună. În dragoste trebuie să fii mai realist privind aşteptările tale. Dacă visezi la persoana ideală este posibil să pierzi nişte ocazii foarte bune.

RAC. În dragoste, nu te-ai mulţumit niciodată să fii pe locul al doilea, aşa că nu trebuie să o faci nici acum, chiar dacă cealaltă variantă este dureroasă. Ai nevoie de un partener care să te iubească şi să te susţină. În carieră este posibil să ai parte de un nou început fără să faci nimic în acest sens. Pur şi simplu vei fi omul potrivit la locul potrivit.

LEU. Cheia succesului săptămîna aceasta este organizarea fără cusur. Ai multe obligaţii sociale şi profesionale, aşa că nu trebuie să laşi pe nimeni să-ţi distragă atenţia. Fiecare minut contează! Nu trebuie să te preocupe decît propria ta persoană. Ai grijă de tine în toate privinţele, inclusiv de sănătatea şi de imaginea ta exterioară.

FECIOARĂ. Ca să ai succes în carieră trebuie să-ţi faci puţină reclamă. Lasă la o parte modestia şi laudă-te cu reuşitele tale pentru că numai aşa vei fi remarcat. Este posibil să intri în legătură din întîmplare cu persoane influente care trebuie să ştie de ce eşti în stare. Dacă vrei o relaţie fericită pe plan sentimental, aceasta trebuie să fie bazată pe o prietenie strînsă şi respect reciproc.

BALANŢĂ. Săptămîna aceasta, continuă să „munceşti” din greu pentru a-ţi atinge scopurile. Gîndeşte-te bine la ceea ce îţi doreşti şi la modalităţile prin care poţi ajunge acolo. În dragoste e posibil să ai parte de o surpriză, un „foc de artificii” care îţi va zgudui puternic lumea. Va fi o legătură bazată mai mult pe atracţie fizică. În acelaşi timp este posibil să primeşti o sumă de bani la care nu te aşteptai.

SCORPION. E o săptămînă plină pe plan profesional şi sentimental. În dragoste, un moment neaşteptat te va da pe spate. Dacă vrei să duci relaţia ta la următorul nivel, e bine să-ţi urmezi intuiţia. Dacă ţi se pare că e în regulă, atunci fă-o. Planeta Marte îţi aduce un moment prielnic în carieră la începutul săptămînii. Ai mai multă energie şi eşti gata de acţiune. E un moment bun pentru o schimbare.

SĂGETĂTOR. Dorinţa ta de a reuşi este mai mare ca oricînd şi acţiunile tale de acum pot da tonul pentru ceea ce va urma pe viitor. Este bine să-ţi stabileşti o anumită rutină la serviciu aşa încît să devii un pic mai productiv. În dragoste, înveţi, în sfîrşit, că trebuie să priveşti în viitor şi nu spre trecut. Pe toate planurile ai parte de parteneriate reuşite dacă reuşeşti să vezi dincolo de aparenţe.

CAPRICORN. Posibilităţile sînt nelimitate în această perioadă. Pe plan profesional şi social trebuie să lucrezi în echipă şi totul va fi posibil. Probabil că îţi vei dori mai mulţi bani, dar nu ai de ce te plînge cu adevărat. Pregăteşte-te să îţi asumi o nouă responsabilitate, fie că este la serviciu, acasă sau pe vreun alt plan al vieţii tale. În familie, ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu le poţi ţine.

VĂRSĂTOR. Săptămîna aceasta e posibil să ajungi în centrul atenţiei, fie că vrei, fie că nu. Aşa că fii pe fază în orice moment. De asemenea, trebuie să ai mai multă grijă de banii tăi şi să pui ceva deoparte, nu neapărat pentru zile negre ci pentru a pune în aplicare planurile tale de viitor. O idee bună de-a ta îi poate inspira pe cei din jur care te vor urma fără întrebări.

PEŞTI. Este o perioadă încărcată din toate punctele de vedere. Ai multe de făcut, dar eşti entuziasmat şi în vervă, îţi face plăcere să te afli tot timpul în mişcare. Financiar stai tot mai bine, dar nu este cazul să te arunci la cheltuieli prea mari. Dacă ai de luat o decizie importantă privind viitorul tău este bine să te gîndeşti serios la toate opţiunile. Urmează-ţi inima şi instinctul!