HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Se întîmplă ceva week-end-ul acesta, care vă determină să oscilaţi între credinţa şi tăgadă. Poate ceea ce simţiţi voi pe interior sau trăirile pe care le-a generat o anumită conjunctură în care aţi intrat zilele acestea contravin principiilor voastre morale sau ideilor avute despre providenţă. Ţineţi minte că mecanismul universal principal este iubirea, restul sînt detalii.

TAUR. Cu Marte în tranzit în Capricorn căruia îi corespunde casa filozofiei voastre de viaţă şi în aspect dinamic de careu cu Uranus prezent în Berbec, semn asociat casei subconştientului în horoscopul vostru general, se urmăreşte transformarea voastră totală. Vă puteţi trezi că aţi intrat în unele situaţii complicate din pricina încăpăţînării de a persista în tipare de gîndire limitante.

GEMENI. Mercur şi Saturn îşi dau mîna în casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Bărbaţilor născuţi sub acest semn, dar mai ales acelora trecuţi de prima tinereţe, le e recomandat să consulte urologul dacă apar semne că sistemul excretor lasă de dorit. Doamnele sînt sfătuite să nu lase afecţiunile urinare netratate!

RAC. Planul sănătăţii voastre fizice este intens activat perioada aceasta, deci căutaţi să renunţaţi la răsfăţurile culinare despre care se ştie că, în cazul vostru, nu sînt tocmai indulgenţe ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea este ficatul care se cere menajat prin mese frugale şi alimente sănătoase.

LEU. S-ar putea ca unele dureri reumatice ale articulaţiilor genunchilor să vă determine să vă schimbaţi planurile de la mijlocul săptămînii, în special dacă acestea presupuneau o deplasare la mare distanţă de casă. Probabil ar fi bine să vă lăsaţi pe mîna unui maseur care să vă elibereze de tensiunea acumulată în aceste regiuni ale corpului.

FECIOARĂ. Cel puţin săptămîna aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Aşadar, dacă vă confruntaţi cu furnicături la nivelul mîinilor şi picioarelor sau nu vă vedeţi nicicum încălzite extremităţile, e indicat să apelaţi la remedii naturiste către sfîrşitul săptămînii.

BALANŢĂ. Ce atitudini relaţionale pe care le-aţi perceput în cuplul părinţilor voştri v-aţi promis că nu le veţi adopta în raport cu partenerul de viaţă? Ar fi bine să vă puneţi această întrebare, astfel încît să nu vi se reproşeze de către persoana iubită că repetaţi unele comportamente nocive din familia voastră de origine în propriul vostru cămin.

SCORPION. V-aţi programat o serie de activităţi istovitoare fără a lua în calcul faptul că mai aveţi nevoie ocazional de pauze şi de timp să vă odihniţi. Dacă vă expuneţi presiunilor şi stresului în mod sistematic, puteţi ceda fizic sau nervos chiar în mijlocul săptămînii, fapt care v-ar putea costa scump. Încercaţi să nu faceţi lucrurile la modul eroic!

SĂGETĂTOR. În perioada cuprinsă, teama că ar putea ieşi la iveală secrete care v-ar afecta viaţa de cuplu, cea profesională sau reputaţia poate deveni de-a dreptul copleşitoare. Atîta timp cît vă asumaţi trecutul, nu aveţi motive să vă faceţi griji cu privire la o posibilă deconspirare. Important este să fiţi împăcaţi cu voi înşivă!

CAPRICORN. Cuvintele vă pot ridica sau coborî, dar ce se întîmplă atunci cînd căutaţi să păstraţi aparenţele şi nu vă găsiţi curajul de a spune ceea ce simţiţi? În cazul în care nu reuşiţi să treceţi peste orgoliu, s-ar putea să aflaţi că repercusiunile sînt mai serioase decît v-aţi fi aşteptat. În loc să persistaţi într-o stare de permanentă confuzie, mai bine cereţi explicaţii şi vă lămuriţi cu privire la unele aspecte.

VĂRSĂTOR. Ceea ce semănaţi acum, veţi culege mai tîrziu. Cu siguranţă, cunoaşteţi principiile după care funcţionează legea atracţiei universale şi se pare că, cel puţin săptămîna aceasta, vi se potriveşte mănuşă. În loc să vă frămîntaţi, încercaţi să vă vizualizaţi în contextul potrivit în viitorul apropiat. Aveţi grijă ce vă doriţi că s-ar putea să se întîmple!

PEŞTI. În cazul în care calitatea vederii a început să scadă în ultima vreme sau deja purtaţi ochelari, dar nu v-aţi monitorizat regulat parcursul afecţiunii oculare, e cazul să vizitaţi cabinetul specialistului. Poate că există tratamente sau regimuri alimentare care vă pot ajuta să vă corectaţi în timp vederea.

Sursa: horoscop-urania.org