HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna pentru Berbeci este una a lămuririlor, iar asta nu doar în relaţii şi în afaceri. Pentru mulţi au apărut veşti noi care îi aduc la realitate. Minciunile unora nu mai ţin, iar nişte acte se rezolvă cu succes. În carieră, un plan mai vechi care încă tot nu se realizează este înlocuit periodic de un nou proiect care vine cu succes, cu şansă şi multă muncă.

TAUR. Unii dintre nativi vor reuşi să se implice cu succes în rezolvarea unor probleme relaţionale, dar şi de afaceri, de colaborare sau privind unele hîrtii oficiale. Alţii vor avea succes în litigii, au succes în plan juridic, universitar şi în relaţia cu străinătatea.

GEMENI. Săptămîna le aduce succes relaţional, dar şi colaborări, parteneriate profesionale, iar pentru alţii în litigii. Succes în profit financiar de pe urma unor contracte sau alte hîrtii oficiale, mai ales pentru contabili, avocaţi şi jurişti. Atenţie la sănătate şi la călătorii. Mulţi vor face diverse achiziţii, nu doar în plan sentimental.

RAC. Pentru mulţi nativi se reînnoieşte viaţa sentimentală, probabil neaşteptat, au succes profesional, iar alţii rezolvă diverse afaceri, acte oficiale sau litigii, fac schimbări evolutive. Mulţi vor primi bani sau veşti financiare bune. Succes în planul studiului, examenelor, evoluţiei spirituale, domeniului juridic, actelor juridice sau în rezolvarea unor chestiuni bancare.

LEU. Săptămîna le aduce putere şi reuşită personală, succes şi afirmare în carieră, în planul social, apreciere în cadrul familiei, dar şi la serviciu şi din partea şefilor. Sănătatea va fi în general foarte bună. Leii vor avea poftă de distracţie. Succes în rezolvări imobiliare sau care au legătură cu domiciliul – ţevi, instalaţii, canalizare sau design interior şi exterior, adică zugrăvit.

FECIOARĂ. Sînt foarte implicaţi în muncă şi au succes în cîştigul financiar din munca proprie. Mulţi rezolvă contracte şi diverse acte bancare şi financiare. Unii fac şcoala de şoferi sau au succes în alte studii practice şi examene. Pentru mulţi începe o perioadă sentimentală importantă, care poate aduce o îndrăgostire neaşteptată şi începutul unei noi relaţii.

BALANŢA. Preocupări – în general cu succes – în studii, examene, analize medicale, acte instituţionale. Sănătatea este în general bună. Relaţional nu există stabilitate şi mulţi vor avea ocazia unor discuţii decisive pe acest plan. Alt plan, însă, cel financiar este unul favorabil. De fapt este începutul unei perioade a cîtorva săptămîni stabile şi cît de cît mai spornice pe plan financiar.

SCORPION. Nativii vor fi frămîntaţi de tot felul de întrebări legate de relaţia de cuplu. Nu se mai simt iubiţi şi încearcă să despice firul în patru şi să interpreteze fiecare gest şi vorbă a partenerului. Acest lucru nu este necesar, o simplă discuţie deschisă ar putea să le dea răspunsurile pe care le caută. E bine să discute şi cu prietenii apropiaţi, pentru a primi şi nişte păreri mai obiective. 

SĂGETĂTOR. Săptămîna le aduce putere personală, regenerare, şanse în plan social, dar şi reuşită în plan profesional, în rezolvarea unor acte financiare şi tehnice, dar va fi şi o săptămînă a siguranţei financiare. Succes în obiective referitoare la relaţie, prieteni, profit social şi din carieră. Întîlniri şi bună comunicare cu prietenii.

CAPRICORN. Nativii vor fi din nou numai cu gîndul la bani. Vor dori să schimbe ceva important în viaţa lor şi pentru asta vor avea nevoie de cîştiguri importante. Norocul este de partea lor şi vor găsi cu uşurinţă oportunităţi financiare serioase. La serviciu, vor ajunge în centrul atenţiei datorită unor idei interesante pe care le expun. În dragoste, riscă să comită nişte gafe, sau să nu răspundă aşa cum trebuie aşteptărilor partenerului.

VĂRSĂTOR. Vor să se aerisească la propriu şi la figurat, dar faptul că deja nu mai sînt băgaţi în seamă la fel de mult ca în săptămînile trecute îi plictiseşte şi îi enervează. Relaţia cu partenerul este stabilă. Nativii au succes juridic, în acte juridice, în studiu, examene, în evoluţie spirituală sau în rezolvarea unor chestiuni şcolare, ori bancare.

PEŞTI. Sănătatea este în general foarte bună, pentru mulţi nativi ai acestei zodii. Au o protecţie energetică la cote maxime, reuşesc în mai toate pe care şi le propun. Pot primi oferte de colaborare sau contract de muncă la distanţă, respectiv în străinătate. E posibil ca partenerul să călătorească undeva aproape sau să îşi facă o achiziţie tehnică.