HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna va fi dedicată aspectelor sentimentale ale vieţii: familia, relaţia de cuplu, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă pentru Berbeci, în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. În dragoste, se întrevede posibilitatea unei întîlniri foarte, foarte plăcute la sfîrşitul săptămînii.

TAUR. Pentru Tauri, zilele următoare se învîrt în jurul banilor şi nu prea le mai rămîne timp şi de altceva. Cîştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă ca eforturile lor de acum nu vor da rezultate pe termen lung. În cuplu, partenerul se va plînge de lipsa de atenţie şi vor exista cîteva discuţii neplăcute, care vor afecta serios moralul Taurilor.

GEMENI. Cariera Gemenilor e bine aspectată, existînd posibilitatea unei măriri de salariu. Totuşi, acest lucru va atrage invidia unor colegi care simt că ei ar merita mai mult această recompensă şi care vor recurge la cuvinte dure şi chiar la răspîndirea unor zvonuri. Trebuie să acorde mai multă atenţie comunicării, dacă vor să păstreze persoana iubită.

RAC. Viaţa socială a Racilor este, în continuare, foarte activă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să fie în centrul atenţiei, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume nouă. E posibil să primească veşti bune de la o persoana draga. Să aibă, totuşi grijă la locul de muncă, atîtea distracţii îi vor face să-şi piardă cheful de muncă.

LEU. E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine ca Leii să se adune şi să facă acele mutări pe care le-au tot amînat. Pot fi lucruri legate de relaţia de cuplu, de casă, de profesie. Să nu mai amîne nimic, vor găsi timp şi energie să le facă pe toate. Deciziile luate în această perioadă vor avea consecinţe pe termen lung.

FECIOARĂ. Fecioarele au o săptămînă plina de emoţii, mai ales în privinţa carierei. Pot să urce foarte mult, sau să li se refuze o şansă la care sperau. Pot să întoarcă lucrurile în favoarea lor dacă nu intră în conflict cu nimeni de la serviciu. Atitudinea lor în faţa eşecului, sau a succesului, e foarte importantă, pentru că le va influenţa nişte decizii viitoare. 

BALANŢĂ. Balanţele vor avea parte de mici surprize care le vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitaţii, lucruri care le vor demonstra că sînt apreciate şi iubite de cei din jur. Toate acestea le vor spori buna dispoziţie şi le vor transforma într-o companie mai mult decît agreabilă pentru cei apropiaţi. 

SCORPION. Scorpionii vor fi prinşi cu multe probleme de familie. Pot fi evenimente, chestiuni de sănătate, sau conflicte care trebuie remediate. Vor fi la înălţime şi vor demonstra că se poate pune baza pe ei. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie, sau pe o decizie pripită. Să aibă grijă, pentru că, de această dată, nu vor scăpa cu faţa curată. 

SĂGETĂTOR. Săgetătorii vor avea un început de săptămînă mai prost, în special sub aspect sentimental. Vor fi cuprinşi de tot felul de îndoieli în privinţa viitorului relaţiei, vor privi totul în negru şi, din păcate, partenerul nu va şti cum să le schimbe starea de spirit. Totuşi, la mijlocul perioadei lucrurile se vor schimba în bine, pentru că vor afla informaţii noi care le vor îndepărta temerile. 

CAPRICORN. Capricornii au şanse mari să cîştige mulţi bani în această perioadă şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Se vor bucura de sfaturile unor persoane competente şi curînd vor avea buzunarele pline. Să nu uite să acorde atenţie şi partenerului de cuplu, care s-ar putea simţi neglijat. Un prieten le va cere ajutorul într-o problemă de familie. 

VĂRSĂTOR. Vărsătorii îşi vor face tot felul de planuri şi calcule care, din păcate, au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-ar dori ei, mai ales sub aspect sentimental. Nu e vorba de vreun ghinion care îi urmăreşte, ci de grabă şi superficialitate. Le va fi greu să accepte că se pot înşela şi nu se va putea discuta cu ei. Mai bine să aştepte puţin înainte de a lua o hotărîre radicală şi să asculte şi de sfaturile apropiaţilor. 

PEŞTI. Peştii vor simţi că nu pot sta locului şi vor căuta tot felul de motive să iasă din casă. Revederea cu un amic vechi le va face bine, dar vor afla şi nişte veşti mai puţin plăcute. Cîteva surprize plăcute, făcute de cei dragi, le vor însenina săptămînă. Trebuie, totuşi, să acorde puţină atenţie şi carierei, pentru că cineva încearcă să le-o ia înainte.