HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Pe tine te va afecta cel mai mult eclipsa lunară, atît la serviciu, cît şi în relaţiile personale. Ţine-ţi impulsivitatea în frîu şi încearcă s-o foloseşti constructiv şi nu distructiv.

TAUR. Din cauza amalgamului de energii pe care îl vei simţi zilele acestea, îţi va fi ceva mai greu ca de obicei să te concentrezi asupra lucrurilor importante. Ia pauze şi încearcă să te relaxezi cît mai mult – te va ajuta cu mica problemă.

GEMENI. Urmează cîteva zile în care simţi nevoia să te răzvrăteşti împotriva a tot ce ţi se pare neplăcut, însă unele acţiuni negîndite înainte îţi pot face mai mult rău decît bine. Ţine-ţi în frîu pornirile şi fă doar mici schimbări care vor avea rezultate pozitive.

RAC. Ambiţiile pe termen lung în carieră nu se potrivesc cu cele familiale ale momentului şi din nou te vei găsi în situaţia în care este nevoie să faci o alegere importantă. Eclipsa de Lună te va ajuta să-ţi exprimi emoţiile cu sinceritate şi astfel îţi va uşura un pic situaţia.

LEU. Stai foarte bine la capitolul încredere în sine şi din acest motiv vei ieşi fără probleme din zona de confort – fie să încerci lucruri noi, fie să cunoşti oameni noi. Poţi face cîteva schimbări care îţi vor îmbunătăţi viaţa.

FECIOARĂ. Ai mare grijă cum îţi cheltuieşti banii zilele acestea, pentru că în săptămîna aceasta ai tendinţa să cumperi obiecte care nu îţi sînt cu adevărat de folos. Păstrează-ţi toate chitanţele şi bonurile în cazul în care este necesar să returnezi din cumpărături.

BALANŢĂ. Sentimentele şi emoţiile par să nu mai aibă loc în tine, dar acest lucru te va ajuta să îţi dai seama de cum stau lucrurile cu adevărat. Aşadar, săptămîna aceasta s-ar putea să fie nevoie să iei decizii importante, ce pot duce la o schimbare radicală în viaţa ta.

SCORPION. Vei fi distras(ă) de la muncă în special la mijlocul săptămînii, de vină fiind tot eclipsa. Cu toate acestea, îţi va oferi şansa să vezi lucrurile într-o lumină nouă, însă asta nu înseamnă să reacţionezi din impuls, ci să gîndeşti totul la rece, înainte să iei o decizie.

SĂGETĂTOR. Ai şanse mari să cunoşti o persoană de sex opus care să îţi distragă atenţia de la tot ce faci – ai putea să te îndrăgosteşti lulea şi totuşi dacă începi o relaţie, să nu ajungă acolo unde ţi-ai dori, aşa că ai grijă! Important este să nu te grăbeşti în nimic.

CAPRICORN. Trebuie să găseşti echilibrul perfect între familie, serviciu şi timp personal, iar decizia pe care o iei ar trebui să fie una bună şi corectă pentru toată lumea. Chiar şi în cazul acesta, asta nu înseamnă să te sacrifici pe tine pentru binele celor din jur, ci şi tu eşti important(ă) în ecuaţie.

VĂRSĂTOR. Dacă în ultima vreme ai încercat să ţii doar pentru tine anumite lucruri, săptămîna aceasta le vei spune fără să te gîndeşti de două ori înainte. Nu uita, însă, că oamenii din jurul tău au sentimente pe care le-ai putea răni.

PEŞTI. Dorinţa de a cumpăra cît mai multe lucruri s-ar putea să coste mai mult decît îţi permiţi. Ca să nu îţi faci datorii de care nu ai nevoie acum, aşteaptă să mai strîngi cîţiva bănuţi. Există şansa ca între timp să-ţi dai seama că nici nu ai nevoie de acele lucruri!

Sursa: revista „Avantaje”