HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Activităţile personale sînt favorizate cu spor, dezvoltarea personală şi profesională este plină de armonie, iar cei care se ocupă de afaceri şi achiziţii tocmai au depăşit un blocaj, ei pot avea rezolvări şi atingerea unor scopuri. Sentimental este o perioadă favorabilă. În general vor fi ocupaţi mult cu munca şi vor avea veşti multe de la prieteni.

TAUR. Vor apărea unele neplăceri fie referitoare la sănătate, fie la partenerul de relaţie, ori la un partener de afaceri, pe fondul unei colaborări care are deja un trecut. Planul sentimental este favorizat, mulţi se îndrăgostesc din nou. Afacerile noi sînt în general favorizate. Mulţi vor face achiziţii, situaţia financiară directă este favorizată. Atenţie la abuzuri.

GEMENI. Relaţia nu este în cea mai bună formă. Pot apărea certuri. Intervenţia unei a treia persoane poate remedia relaţia dintre doi parteneri. Atenţie şi la colaborări, hîrtii oficiale, afaceri şi parteneriate. Reuşită şi succes în chestiunile referitoare la casă, familie, proprietate, mutări, achiziţii imobiliare.

RAC. La serviciu pot apărea unele probleme, din cauza unei neînţelegeri cu un coleg. Atenţie la sănătate. Situaţia financiară este favorabilă, dar la fel este şi relaţia cu rudele şi cu familia. Nativii vor comunica şi se vor întîlni cu persoane din familie. Posibil eveniment în familie. Reuşita în chestiunile referitoare la mutări, casă, proprietate şi domeniul imobiliar.

LEU. Sînt din nou plini de energie şi de idei creative şi constructive. Talentele proprii sînt la cote maxime. Vor să fie ascultaţi, dar nu contrazişi. Primesc bani. Situaţia financiară şi serviciul le sînt favorabile. Unii or să mănînce mult, iar alţii or să bea prea mult, pînă o să le transpire partea din faţă a obrajilor, nasul, fruntea şi şuviţele din faţă, aşa cum transpiră ei de obicei, atunci cînd mai beau adică destul de rar.

FECIOARĂ. Sînt în armonie, sînt pline de curaj, dornice de muncă şi de afirmare. Le apare siguranţă, succes în carieră, înnoiri pe diverse planuri pentru ei, dar şi pentru parteneri. Situaţie financiară stabilă, mulţi nativi vor primi bani. Bun aspect pentru regenerare personală, atingerea scopurilor, inclusiv financiare, iar pentru unii şi în afaceri.

BALANŢA. Nativii cresc în energie şi în putere personală, mulţi aflînd veşti bune. Li se aprobă proiecte, sînt admişi undeva, primesc un loc de muncă sau o funcţie. Alţii au reuşită în carieră şi profit din carieră. Şanse în impunere personală şi în afirmare. Obiective atinse, ori perspective bune în acest sens. Relaţional, situaţia s-a îmbunătăţit.

SCORPION. Aceşti nativi e bine să fie atenţi la administrarea banilor, la actele financiare şi la ceea ce mănîncă în această perioadă. Să nu abuzeze. Promovare sau primirea unui nou loc de muncă, ori perspective bune pe acest plan. Apreciere de la prieteni, colegi sau şefi. Reuşita în atingerea obiectivelor şi în rezolvări personale. Relaţional, pentru mulţi va fi o perioadă favorabilă.

SĂGETĂTOR. Atenţie la sănătate, mai ales pentru cei care au probleme cu tensiunea. E o săptămînă a realizărilor în carieră, a succesului personal în plan profesional, a faimei bune pe acest plan şi aprecierilor. Unii avansează în funcţie, ori salarial. Planul sentimental este avantajat în special acolo unde există un început de relaţie, o relaţie nouă.

CAPRICORN. Mulţi sînt implicaţi în rezolvarea unor chestiuni, tehnice sau nu care ţin de casă, ori de proprietăţi mobiliare. Pot apărea unele probleme în familie sau în relaţia cu familia. Cariera este stabilă şi cunoaşte succes. Bună apreciere socială. Reuşita printr-un parteneriat, o afacere sau o colaborare. Aspect financiar favorabil pentru nativi şi pentru partenerii lor.

VĂRSĂTOR. Succes în studii, examene, în noi orientări de studii. Lucruri noi, tehnologie nouă, veşti noi, pasiuni noi pentru diverse aspecte ale vieţii, cum ar fi pentru călătorii la distanţe mici şi mari. Posibile întîlniri cu rude. Nervozitate bruscă şi trecătoare, nerăbdare enervantă şi comunicare foarte relevantă. Exprimarea personală e la cote maxime.

PEŞTI. Preocupări medicale, în sensul bun, pentru propria siguranţă a sănătăţii şi preocupări pentru învăţămînt. Succes la serviciu, bună colaborare profesională, randament în muncă şi posibilă avansare. Succes pe plan relaţional, armonie sentimentală. Succes în afaceri, colaborări şi parteneriate, iar partenerul de viaţă are succes personal în carieră sau pe diverse planuri.

Sursa: esoterism.ro