HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Ai o obsesie legată de persoana care exercită o presiune mare asupra ta, mai ales în chestiuni financiare. Asta nu rezolvă nimic, dimpotrivă.

TAUR. Cu un strop de răbdare şi decizii inteligente, ai putea să schimbi tendinţa supărătoare din ultima vreme şi să întorci situaţia financiară în avantajul tău.

GEMENI. Vei avea, în perioada următoare, şansa unor noi parteneriate bănoase, aşa că nu e cazul să te cramponezi de ceea ce nu îţi convine în prezent.

RAC. Pe lîngă posibilitatea reală de a obţine anumite beneficii financiare, există şi promisiuni şi jumătăţi de adevăr pe care trebuie să le descoperi singur(ă).

LEU. Ceea ce depinde de tine merge foarte bine. Nu la fel stau lucrurile în ce priveşte contribuţia celorlalţi la bugetul comun. Însă nu poţi forţa lucrurile.

FECIOARĂ. Încerci să rezolvi încurcăturile, în speranţa că situaţia financiară se va schimba în bine. Şi chiar aşa va fi, dacă nu ai încălcat drepturile altora.

BALANŢĂ. Vestea bună este că va dispărea, în cel mai scurt timp, o anumită presiune financiară care te-a determinat, cumva, să comiţi mai multe erori tactice.

SCORPION. Vei reuşi să faci rost de sume importante, de la partenerii străini sau de la persoane cu autoritate, care au încredere în proiectele la care lucrezi.

SĂGETĂTOR. Deocamdată, ai destule nemulţumiri la capitolul buget, dar nu e cazul să-ţi pierzi nădejdea. Vor veni şi vremuri mai bune şi nu mai este mult pînă atunci.

CAPRICORN. Motivaţii există, putere de muncă, la fel, dar nu ai alături şi oameni dispuşi să îşi asume riscurile financiare pe cît le propui tu, în acest moment.

VĂRSĂTOR. Ai tendinţa de a risipi resursele financiare, după care tot tu vrei să economiseşti. Aceste oscilaţii pot provoca destule pagube în bugetul personal.

PEŞTI. A venit momentul să cîştigi cît ţi se cuvine, dar este bine să te menţii în limitele propriilor principii morale, de la care nu te-ai abătut pînă acum.

Sursa: libertatea.ro