HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBECII vor lua hotărîri majore. Nu e vorba neapărat de ceva foarte vizibil pentru ceilalţi, ci de schimbări interioare, care îi ajută să depăşească momentele dificile. Comunicarea e foarte bine aspectată, aşa că acum e momentul să pună punctul pe i în toate problemele care ţin de relaţiile cu ceilalţi. Nu este o perioadă bună pentru a împrumuta sau a da bani cu împrumut.

TAURII ar trebui să se îngrijească de sănătate în această perioadă. Atenţie mai ales la răceli şi tulburări digestive. Un membru al familiei le face o surpriză plăcută, probabil o vizită. Relaţiile cu familia şi prietenii sînt foarte bine aspectate şi Taurii pot primi chiar un ajutor de la aceştia. Atenţie mare cu banii, există riscul de furt.

GEMENII pot avea discuţii în cuplu legate de un gest de atenţie faţă de o persoană de sex opus din anturaj. Ar fi bine să-şi cîntărească bine fiecare mişcare, dacă nu vor să stîrnească furtuni în cuplu. Dacă sînt singuri, nici să nu caute o relaţie, pentru că apar nişte provocări profesionale care le vor solicita timpul şi nervii pe termen lung. Partea bună e că acest consum de timp şi energie le va aduce mai mulţi bani în buget.

RACII au contramandat o călătorie care era de multă vreme programată. Acest lucru îi face pe Raci să-şi reorganizeze programul şi le oferă un răgaz binevenit să mai rezolve nişte probleme. O poveste sentimentală mai veche revine în actualitate şi ameninţă să le complice viaţa. Dacă nu sînt atenţi, se va lăsa cu nişte scene de gelozie în cuplu. 

LEII sînt predispuşi la tot felul de accidente în perioada următoare. Fie că e vorba de accidente fizice, sau de gafe şi indiscreţii, Leii pot intra foarte uşor în necaz. Trebuie să fie foarte atenţi la cum se poartă şi la ce vorbesc. Au, în schimb, noroc în dragoste, pentru că persoana iubită le va confirma toate aşteptările.

FECIOARELE au o perioadă bună pentru acumularea de informaţii, nu în sensul învăţării unor lucruri noi, ci al descoperirii unor secrete, sau veşti care circulă în cerc restrîns. Fecioarele să deschidă bine ochii şi urechile, vor auzi multe bîrfe, dar vor afla şi lucruri care le vor ajuta în carieră. Este posibil un conflict cu cineva din anturaj, din cauza unui mesaj transmis greşit.

BALANŢELE sînt pe val în zilele următoare. Au şanse mari de reuşită în tot ce-şi propun, aşa că e un moment bun să-şi facă planuri şi strategii, sau să încheie nişte socoteli mai vechi. Vor avea ocazia să plătească nişte poliţe unor persoane care le-au rănit şi asta le va da un sentiment de putere. Încă o veste bună este faptul că nu va fi nevoie să strîngă cureaua, pentru că vor primi bani din mai multe părţi.

SCORPIONII intră într-o perioadă bună pentru experimente şi pentru evadări de week-end împreună cu persoana iubită. Dacă sînt singuri, nu trebuie decît să iasă în lume, pentru că oferte vor fi destule. Să nu neglijeze, totuşi, latura profesională, pentru că nu vor putea folosi viaţa personală ca scuză pentru întîrzierile la serviciu.

SĂGETĂTORII ar face bine să-şi ia un pic de timp numai pentru ei. E o perioadă propice relaxării şi acumulării de energie. Chiar dacă nu au concediu, ar fi bine să-şi ia măcar două-trei zile libere pentru a-şi pune gîndurile în ordine. Chiar şi în relaţia de cuplu ar fi binevenit un time-out. Au avut cam multe pe cap în ultima perioadă, mai ales sub aspect sentimental, aşa că merită o pauză!

CAPRICORNII riscă să rateze nişte ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu din cauza unor accese nervoase care nu vor fi prea apreciate de şefi. Se pot trezi cu o sancţiune, sau chiar o retrogradare. Vor sta cam prost cu nervii pe toate planurile şi nu e exclus să apară şi certuri în cuplu. Partea mai roz este că planurile lor financiare vor avea succes.

VĂRSĂTORII vor avea foarte multă energie şi depinde doar de ei cum o vor folosi. Indicat ar fi să se concentreze asupra carierei, pentru că astrele favorizează proiectele în acest domeniu. Relaţia de cuplu va fi foarte armonioasă, deşi unele persoane din afară vor încerca să o tulbure. În privinţa banilor, mai multă atenţie la felul în care îi gestionează, pentru că pot face nişte achiziţii neinspirate.

PEŞTII au în faţă nişte zile pline de mici surprize plăcute din partea prietenilor sau a familiei. Vor primi mici cadouri, veşti care le ridică moralul, vizite de la persoane dragi, invitaţii în oraş. Nu se întrevăd cine ştie ce şanse de realizări măreţe, sau aventuri palpitante, dar nu trebuie neglijată importanţa bucuriilor mărunte. 

Sursa: bascalie.ro