HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC.  Săptămîna aceasta îţi va aduce o stare generală de bine şi lucruri bune sînt pe cale să ţi se întîmple. Vei adora sentimentul pe care toată această forţă ţi-l conferă. Programează-ţi o întîlnire cu o rudă sau o cunoştinţă mai în vîrstă. Aveţi de discutat lucruri importante. Un telefon de la distanţă îţi poate aduce veşti noi şi semnificative pentru planurile tale de viitor.

TAUR.  Un val de schimbare vine înspre tine şi s-ar putea să ai nevoie de ajutor în a te lupta cu el. Apropie-te de cei dragi pentru că vei avea nevoie de ei mai mult decît oricînd. Cineva încearcă să profite de generozitatea ta şi să îţi arunce în cîrcă sarcini care nu sînt responsabilitatea ta. Ia-ţi inima în piept şi refuză-l/o politicos.

GEMENI.  Cineva apropiat va avea nevoie de toată veselia şi energia ta. Dacă vei reuşi să-l/o scoţi din această stare vei cîştiga un pic de fericire şi sentimentul că poţi face orice. O dragoste din trecut poate să revină în viaţa ta. Ai putea să îi oferi o nouă şansă, însă nu te grăbi şi fă lucrurile pas cu pas.

RAC. Ascultă-ţi conştiinţa. Săptămîna aceasta poţi avea de cîştigat (în special din punct de vedere financiar) dacă reacţionezi din impuls, însă o abordare mai „cuminte” îţi va aduce mai multe satisfacţii pe termen lung. O relaţie cu cineva apropiat ţie se va „aprinde” în mod neaşteptat şi promite să aducă în viaţa ta distracţia la care visezi de mult timp.

LEU. Din punct de vedere financiar lucrurile se vor schimba curînd pentru tine. Ai tot visat la o oportunitate de a „da lovitura”, iar aceasta ţi se va arăta mai devreme chiar decît te aşteptai. Profită de ea pentru că nu vei mai primi o altă şansă prea curînd. O nouă persoană va apărea în viaţa ta şi îţi va reaprinde dragostea şi pasiunea. Nu te grăbi, însă, sa împărtăşeşti ceea ce simţi cu lumea întreagă înainte ca lucrurile să se aşeze şi relaţia voastră să se clarifice.

FECIOARA.  Săptămîna aceasta vei avea parte de o surpriză. O persoană dragă ţie va reuşi să admită, în sfîrşit, că a greşit într-o anumită chestiune care v-a afectat pe amîndoi/ă. În plus, cei din jur îţi vor acorda respectul pe care îl meriţi şi te vor aprecia pentru ceea ce eşti tu cu adevărat: o persoană blîndă şi generoasă. Va fi, aşadar, o săptămînă minunată din punct de vedere al relaţiilor cu ceilalţi.

BALANŢĂ. E o perioadă foarte creativă pentru tine, aşa că indiferent ce hobby sau pasiune ai avea, e timpul să îi acorzi mai multă atenţie şi să îţi faci curaj să arăţi lumii latura ta artistică. Nu ai avut o stare de spirit foarte bună în ultima perioadă, însă o persoană dragă ţie va reuşi să te înveselească şi să îţi redea energia.

SCORPION. Ţine telefonul aproape pentru că persoane importante vor vrea să te contacteze. E esenţial să fii disponibil/ă să discuţi cu ele pentru că lucruri bune (în special din punct de vedere financiar) sînt pe cale să se întîmple. Cineva drag va avea nevoie de toată dragostea şi energia pe care le poţi transmite pentru a trece peste o situaţie dificilă.

SĂGETĂTOR. Ai un ţel în minte şi săptămîna aceasta eşti foarte determinat/ă să îl atingi. Nimic nu-ţi va sta în cale şi nimeni nu va reuşi să te devieze de la drumul pe care ai pornit. Este posibil să primeşti o sumă de bani neaşteptată de la o rudă îndepărtată. Ai atras atenţia cuiva şi zilele acestea îţi va transmite semnale puternice privind sentimentele şi intenţiile sale..

CAPRICORN.  Te-ai plictisit de rutină şi îţi vine să renunţi la tot şi la toate şi să pleci undeva departe. Calmează-te, însă, şi păstrează-ţi raţiunea pentru că foarte curînd vei avea parte de o schimbare care îţi va da lumea peste cap într-un sens neaşteptat de bun. Să nu te miri dacă vei avea parte de mici (sau chiar mai mari) cîştiguri „nemeritate”. Ignoră sentimentele de vinovăţie şi bucură-te că ai şi tu parte, în sfîrşit, de un pic de „noroc chior”.

VĂRSĂTOR. Eşti mereu în mişcare şi gata de distracţie, iar săptămîna aceasta nu este cazul să încetineşti pentru că lucruri minunate sînt pe cale să se întîmple, în special spre final de săptămînă. Dacă ai solicitat în urmă cu ceva timp un credit sau un împrumut, zilele acestea vei primi un răspuns pozitiv. Bucură-te de această reuşită financiară, însă abţine-te de la a cheltui prea mult.

PEŞTI. Nu e nimeni ca tine cînd vine vorba de a face lucrurile doar aşa cum vrei tu. Eşti foarte încăpăţînat/ă, uneori pe bună dreptate, însă săptămîna aceasta e cazul să renunţi un pic la această îndîrjire pentru a evita conflictele. O persoană apropiată îţi va da un sfat important, fie pentru că te decizi să îl urmezi, fie pentru că te va determina să te gîndeşti la o problemă pe care ai ignorat-o.

Sursa: thefreehoroscope.com