HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. O săptămînă excelentă pentru Berbeci, din punct de vedere financiar. O investiţie bine plasată cu ceva timp în urmă vă aduce mari beneficii şi este de asemenea posibil să vi se restituie o importantă sumă de bani. Partenerul vă este alături în tot ceea ce întreprindeţi, nu ar fi rău să îi daţi dovadă de ceva mai multă afecţiune, este posibil să se simtă neglijat. 

TAUR. Taurii păşesc cu dreptul în această săptămînă, sînt plini de vitalitate, au o energie de-a dreptul molipsitoare. În plan personal însă, lucrurile nu stau la fel de bine, este posibil ca persoana iubită să-şi dorească o schimbare de atitudine din partea acestora. Financiar, vor putea suferi uşoare pierderi, compensate, totuşi, de satisfacţiile profesionale obţinute. 

GEMENI. Pentru Gemeni, se anunţă o perioada fastă flirturilor şi cuceririlor. Cu personalitatea lor jucăuşă reuşesc să farmece fără drept de apel o persoană pe care o aveau de mult în vizor. Atenţie însă, este bine să cîntăriţi de două ori înainte de a lua o decizie. În carieră, ar trebui să urmeze zicala cu paşi mici, dar siguri şi vor obţine rezultate nesperate, fără să facă prea mult efort. 

RAC. Un pas înainte, doi înapoi. Cam acesta va fi ritmul pentru Raci în această săptămînă. Oricîte eforturi vor depune, prezenţa lui Mercur în casa lor zodiacală le va pune beţe în roate, cel puţin în sfera profesională. Pot avea, de asemenea, stări psihice oscilante care îl vor deruta pe partenerul de viaţă, riscînd astfel izbucnirea unor conflicte. Nu disperaţi! Spre finele săptămînii, cînd Mercur va începe să retrogradeze, lucrurile vor intra pe făgaşul normal. 

LEU. Leii, firi solare şi optimiste prin definiţie, vor avea de înfruntat unele mici probleme în sfera socială, datorită unei nervozităţi accentuate cauzată de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, săptămîna va fi una bună, cu multe împliniri pe plan afectiv. În plan financiar, situaţia este sub control, deşi spre sfîrşitul săptămînii sînt tentaţi să cheltuiască mai mult pentru o escapadă în afara oraşului.

FECIOARĂ. Pentru Fecioare, se anunţă o săptămînă fără evenimente majore, dar cu bucurii şi satisfacţii obţinute din lucruri mărunte. Cariera a ajuns într-o fază de stagnare, dar care nu înseamnă neapărat un lucru rău, ci poate doar un timp propice relaxării şi detaşării după o perioadă agitată. Cu banii ar fi bine să nu aruncaţi în stînga şi în dreapta, nu este momentul acum.

BALANŢĂ. În această săptămînă, Balanţele sînt asaltate de o serie de probleme în carieră, ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-au tot amînat. Nu este cazul să se impacienteze: înarmate cu răbdare şi voinţă, vor reuşi să treacă cu bine peste ele. În plan afectiv, însă, nu este cazul să se îngrijoreze. Persoana iubită le va sta alături indiferent de ceea ce se întîmplă.

SCORPION. Scorpionii sînt preferaţii zodiacului în săptămîna aceasta. Financiar, stau excelent, iar in carieră lucrurile evoluează în direcţia dorită. Atenţie la concurenţa neloială! În dragoste, sînt nişte răsfăţaţi, partenerul le va satisface toate poftele. Dacă sînt singure, nici o problemă, cu aspectul lor uimitor nu vor duce lipsă de admiratori.

SĂGETĂTOR. Pentru Săgetători, urmează o săptămînă agitată, plină de proiecte şi de activităţi ce presupun efectuarea unor călătorii în afara localităţii. Trebuie acordată o atenţie sporită stării de sănătate, deoarece în ultima perioadă s-au suprasolicitat la locul de muncă. În dragoste lucrurile merg bine, deşi există unele neînţelegeri şi reproşuri din partea persoanei iubite. 

CAPRICORN. Capricornii au tendinţa de a munci prea mult şi ar fi bine să o lase mai moale dacă vor să facă faţă, fizic vorbind. Problemele financiare, care păreau pînă acum imposibile, îşi găsesc în sfîrşit rezolvarea, mulţumirile revenindu-i unui bun prieten, care i-a ajutat şi i-a sfătuit. Tocmai cînd se gîndeau la cît sînt de singuri, iată că o mai veche iubire le dă tîrcoale.

VĂRSĂTOR. Vărsătorii se întreabă, probabil, de unde atîta energie dintr-o dată. Vioiul Jupiter a intrat în semnul lor zodiacal şi le dă aripi în toate sferele vieţii. Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo, ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci au pe cineva aproape care le poartă de grijă. Indicat ar fi să petreacă mai mult timp în compania familiei, care s-ar putea simţi uşor neglijată.

PEŞTI. Pentru Peşti, se preconizează o săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duc foarte bine, în carieră vor avansa ori vor obţine o mărire de salariu binemeritată, după efortul susţinut din ultimele luni. În plan afectiv, vor fi degajaţi şi vor fi surprinşi în mod plăcut de o veste neaşteptată, cum ar fi o cerere în căsătorie sau vestea venirii pe lume a unui bebe.