HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. În zilele următoare, Berbecii vor avea parte de ceea ce le place lor cel mai mult: luptă! La serviciu, vor trebui să învingă ostilitatea unor colegi care vor să le pună beţe-n roate. Asta înseamnă că va fi nevoie de tot efortul ca performanţele lor să ia ochii superiorilor şi să înăbuşe gurile rele. În dragoste, cei cuplaţi trebuie să facă tot posibilul să înlăture monotonia din cuplu. Banii vor veni relativ uşor şi vor pleca şi mai uşor.

TAUR. Săptămîna Taurilor va începe cu o stare de frustrare legată de viaţa profesională. Vor simţi că lucrurile nu se leagă, că nu reuşesc să consolideze nimic şi că toate eforturile lor se volatilizează cît ai bate din palme. Din păcate, nu se înşeală, perioada nu e favorabilă realizărilor profesionale. Însă unul din motivele acestei probleme este chiar stresul pe care Taurii şi-l creează singuri, gîndindu-se doar la lucruri negative, deci e cazul să se relaxeze un pic. 

GEMENI.  E luna lor, deci ar fi si normal să le meargă bine. Cei cu importante planuri profesionale se vor bucura acum de roadele efortului depus. Cei care au avut necazuri, tot pe acest plan, vor primi o şansă la care nu se aşteptau. Nici de bani nu se vor putea plînge, pentru că vor găsi o sursă de venit care îi va ajuta să-şi pună toate problemele în ordine.

RAC. Principala preocupare a Racilor pentru zilele care urmează vor fi banii. Îşi vor petrece multe ceasuri făcînd tot felul de calcule, planuri de achiziţii şi de economii şi vor căuta noi surse de venit. Vor avea şi noroc la acest capitol, pentru că nu vor sta degeaba. Profesional, se întrevede un conflict cu unul dintre colegi. În dragoste, vor dori, contrar naturii lor timide, să iasă în lume şi să strălucească, pentru a-şi impresiona partenerul.

LEU. Pentru Lei, săptămîna va fi una a curselor pe ultima sută de metri. Aşa cum pot fi mari luptători, tot aşa Leii pot fi şi mari leneşi, drept pentru care e foarte posibil ca mulţi dintre ei să se trezească cu o mulţime de responsabilităţi care s-au acumulat şi care nu mai suportă amînare. Din fericire, vor avea multă energie şi vor reuşi să scape cu faţa curată, chiar dacă nu vor avea rezultate excepţionale

FECIOARĂ. Săptămîna Fecioarelor va fi dedicată planurilor de viitor, atît pe plan personal, cît şi pe plan profesional. E o perioadă foarte favorabilă studiului şi performanţelor la examene, chiar şi în cazul celor care nu s-au pregătit prea bine. Profesional, vor face mişcări care le vor influenţa cariera pe termen lung. În dragoste, totul va merge perfect, dacă se abţin de la obişnuitele lor critici şi reproşuri.

BALANŢĂ. Balanţele nu se pot plînge că le merge rău. Vor avea multe ocazii să se afirme, să strălucească, să facă lumea să vorbească despre ele, atît la serviciu, cît şi în anturaj. Să fie atente însă, pentru că nu toate comentariile vor fi favorabile şi, uneori, cei care te laudă cel mai tare pe faţă sînt şi cei care te bîrfesc pe la spate. Financiar, veniturile vor creşte uşor, ceea ce le va permite să-şi ofere mici plăceri. În dragoste, nişte crize de gelozie vor avea, surprinzător, un efectbenefic şi vor reaprinde pasiunea în relaţiile cu vechime.

SCORPION. O săptămînă palpitantă pentru Scorpioni, mai ales sub aspect sentimental. Un comportament mai ciudat al partenerilor le va da emoţii şi chiar le va provoca gelozia. Să se abţină de la crize, pentru că nu vor face decît să toarne gaz pe foc. În profesie, urmează o perioadă destul de solicitantă, cu responsabilităţi sporite şi ceva bătăi de cap în privinţa unor termene-limită. Din fericire, eforturile lor vor fi remarcate şi acest lucru se va vedea pe fluturaşul de salariu. 

SĂGETĂTOR. Săgetătorii vor dedica foarte mult timp şi energie vieţii sentimentale. Vor încerca să repare greşeli făcute faţă de partener, sau să introducă elemente noi în relaţie. Profesional, neglijarea unor responsabilităţi ar putea avea consecinţe neplăcute. Efortul pe care îl investesc pentru a găsi scuze şi subterfugii ar putea fi folosit foarte bine pentru a-şi îndeplini sarcinile şi a scăpa de griji. 

CAPRICORN. Capricornii vor investi foarte mult în relaţiile sociale, pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Vor face diverse servicii, vor merge la evenimente unde pot cunoaşte persoane utile. Financiar, ar fi bine să ţină mai strîns de bani şi să nu dea cu împrumut, pentru că sînt puţine şanse să-i mai vadă înapoi. În dragoste, săptămîna va fi una marcată de senzualitate şi de comunicare excelentă cu partenerul.

VĂRSĂTOR. Pentru Vărsători, urmează nişte zile destul de norocoase. Vor găsi ocazii favorabile să-şi rezolve nişte probleme mai vechi, vor prinde din zbor o informaţie utilă, vor avea şansa să se revanşeze pentru nişte servicii primite. Nici cu banii nu vor sta rău, pentru că vor reuşi să fie mai economi decît de obicei şi să pună deoparte pentru a-şi oferi ceva la care visau demult. În dragoste, cei singuri vor fi deosebit de norocoşi, pentru că se vor trezi în situaţia de a avea de ales între mai multe partide favorabile. 

PEŞTI. Astrele vor fi deosebit de generoase cu Peştii, pentru că îi aşteaptă o săptămînă lipsită de griji, în care principala lor preocupare va fi distracţia. Vor ieşi mult, se vor plimba, îşi vor permite tot felul de nebunii. Partea proastă e că, pentru aceste distracţii, vor băga mîna în buzunar destul de adînc. Săptămîna aceasta nu vor avea prea mult stres din cauza banilor, dar mai tîrziu, nu se ştie... La locul de muncă, vor şti să facă un slalom elegant printre responsabilităţile lor şi să mimeze convingător munca.