HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Această săptămînă îţi aduce o nouă ofertă de muncă, cu un salariu mai bun. De asemenea, este foarte probabil să primeşti o ofertă de a te implica într-un parteneriat, de la o persoana care locuieşte în străinătate. O discuţie cu o persoană apropiată cu privire la propunerea pe care ai primit-o, te va ajuta să iei decizia corectă.

TAUR. Zilele acestea, dai peste un proiect care promite cîştiguri monetare imediate. Ţi se recomandă sa te abaţi de la astfel de propuneri. De asemenea, evită investiţiile în tranzacţii bazate pe speculaţii. Pe plan familial, totul decurge armonios.

GEMENI. Săptămînă aceasta este destul de profitabilă la serviciu. Vei avea parte de mai multe beneficii, dacă îţi desfăşori activitatea în marketing sau mass-media. Pe de altă parte, primeşti o serie de veşti de la o rudă. Dacă eşti îndrăgostit sau implicat într-o relaţie, discuţi cu familia despre cum ar putea arăta viitorul tău.

RAC. Ai tendinţa de a te comporta cu aroganţă şi de a fi prea exigent cu ceilalţi, chiar şi cu persoanele apropiate. Trebuie să ştii că acest lucru îţi va aduce cîteva probleme. Încearcă să eviţi situaţiile stresante, pentru a nu agrava o problemă de sănătate!

LEU. Zilele acestea vei primi nişte bani pentru un proiect pe care l-ai finalizat cu ceva timp în urmă. Eşti entuziasmat de munca ta şi îţi doreşti să realizezi cît mai multe, încît, s-ar putea să treci cu vederea detalii importante. Drept consecinţă, te poţi confrunta cu unele întîrzieri.

FECIOARĂ. În decursul săptămînii te implici în diferite activităţi la locul de muncă, pentru a scăpa de rutină. La un moment dat, acest lucru s-ar putea să devină obositor. Partenera de cuplu nu este prea binedispusă Acordă atenţie detaliilor de la serviciu şi lasă partenera de cuplu să-şi rezolve singur problemele personale!

BALANŢĂ. Un proiect în care ai investit foarte mult timp şi foarte mulţi bani, te va răsplăti cu cîştiguri substanţiale în aceasta săptămînă. O întîlnire importantă care este programată în această perioadă, va avea succes. Perspectivele în muncă şi carieră sînt mult mai bune zilele acestea.

SCORPION. Nenumăratele cheltuieli, atît la locul de muncă, cît şi acasă, ţi-ar putea provoca anxietate. Cu toate acestea, plata pentru un proiect anterior îţi va uşura în mod substanţial povara. Dacă vrei să-ţi păstrezi locul de muncă, trebuie să fii mai sîrguincios. În familie, totul decurge de minune.

SĂGETĂTOR. În această săptămînă trebuie să munceşti susţinut pentru a obţine un anume contract încheiat. Cîştigurile de ordin financiar vin din belşug, lucru care te impulsionează să începi o afacere pe cont propriu în viitorul apropiat. Dacă eşti dornic de calatorii, trebuie să ştii că vei primi o oportunitate de a călători, însă, în interes de serviciu. În week-end, dragostea este in aer!

CAPRICORN. Noile tale planuri şi afaceri se confruntă cu un obstacol în această săptămînă. Prin urmare, nu este momentul de a pune în aplicare noi idei, ci este indicat să rămîi la rutina de zi cu zi. Prezenţa ta este necesară acasă, pentru a rezolva o problemă familială. La sfîrşit de săptămînă te bucuri de compania familiei şi a prietenilor.

VĂRSĂTOR. În această săptămînă, perspectivele financiare sînt foarte bune. Propunerea făcută de un prieten ţi-ar putea aduce cîştiguri monetare importante. Încearcă să treci cu vederea neînţelegerile minore! Relaţiile cu ceilalţi vor avea de suferit, dacă laşi toate prostioarele să te supere.

PEŞTI. Dacă începi săptămînă în forţă la serviciu, vei reuşi să scapi de o anumită presiune şi vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus în aceste zile. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale pe parcursul acestei săptămîni! Dacă exagerezi cu mîncarea sau băutura, sigur vei avea probleme!