HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBECII trec printr-o perioadă de melancolie şi singurătate. Chiar dacă sînt înconjuraţi de prieteni, chiar dacă ştiu ca sînt iubiţi şi susţinuţi, trec acum printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere psihic. Aceste stări ale lor îi vor contraria puternic pe cei din jur şi li se vor cere explicaţii în mod insistent. 

TAURII sînt stăpîniţi de imbolduri romantice şi nu neapărat îndreptate către partenerul oficial. Vor simţi nevoia să-şi confirme faptul că încă mai sînt atrăgători şi vor încerca să flirteze pe unde pot, cu riscul de a-şi aprinde paie-n cap. Atenţie, aceste mici indiscreţii nu vor duce, în general, la infidelitate; sînt doar un semn că au nevoie de mai multă atenţie din partea iubiţilor sau iubitelor. 

GEMENII vor începe săptămîna făcînd crize de gelozie partenerilor. Nu înseamnă că vor avea şi motive reale. Ei le caută inconştient şi pînă şi cel mai mărunt lucru le poate trezi bănuieli. Ei riscă să stîrnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel partenerul de-adevăratelea. 

RACII se bucură în prezent de un val de energie care îi determină să ia decizii importante şi să-şi facă planuri măreţe. Aceste planuri sînt legate de stilul lor de viaţă şi chiar de cum se definesc ei înşişi ca persoane. Doresc să-şi corecteze erorile, să devină mai buni, mai puţin egoişti, mai echilibraţi, să reia legături cu prieteni vechi, să devina mai eficienţi la serviciu şi să nu mai piardă timpul. 

LEII se simt puţin plictisiţi, au nevoie de provocare şi acţiune. Ar fi recomandat să se gîndească bine, deoarece această săptămînă nu este favorabilă demarărilor de planuri şi proiecte, să nu ia nici o decizie majoră şi să-şi astîmpere setea de noutăţi cu lucruri mărunte. 

FECIOARELE sînt, în general, foarte preocupate de aspectul lor, ele vor avea grijă mai mult ca niciodată de cum arată, de cum se îmbracă, de cum se prezintă locuinţa lor. Motivul major care poate sta în spatele acestei cosmetizări a existentei lor poate fi o nouă tentaţie amoroasă. Profesional, e o perioadă bună pentru demararea unor proiecte importante. 

BALANŢELE vor fi extrem de cîrcotaşe în aceste zile. Vor fi puse pe schimbare, nu a lor, ci a celor din jur: vor critica, vor da sfaturi, vor fi tentate chiar să treacă la acţiune, fără să-şi dea seama că aceste intervenţii nesolicitate le pot atrage antipatii. Ele riscă să spună cuvinte sau să facă gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, să critice hainele, limbajul, comportamentul sau stilul de viaţă al celor din jur. 

SCORPIONII sînt ocupaţi pînă peste cap în această săptămînă: încep proiecte importante, poartă discuţii decisive şi intră în contact cu multe persoane. Acţiunea e cuvîntul-cheie al acestei săptămîni. Nu vor avea prea mult timp să respire, deoarece pînă şi în orele libere se vor gîndi doar la ceea ce au de făcut a doua zi. Perioada este propice schimbărilor legate de locuinţă.

SĂGETĂTORII trec o perioadă de intensa activitate intelectuala. Ei vor citi, vor urmări ştiri, vor lucra la diverse proiecte, vor petrece mai mult timp în faţa foii de hîrtie sau a monitorului. Tot ce vor învăţa acum vor reţine corect şi pe termen lung (aviz celor care se pregătesc pentru examene sau interviuri). La dragoste nu se vor gîndi prea mult, pentru că nu vor avea timp. 

CAPRICORNII au o activitate socială intensă. Aceasta poate avea legătură şi cu serviciul. Ei vor străluci la aceste ocazii şi vor începe legături sociale cu persoane noi. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri, sau a unor datorii recuperate. Se recomandă atenţie la favorurile de la persoane cu care nu sînt în relaţii apropiate: aceste cadouri vor fi însoţite de condiţii care s-ar putea să nu le convină.

VĂRSĂTORII se apucă acum de bătălii pe termen lung: o reorientare profesională, învăţarea unei limbi străine, începerea unor economii importante, sau a unui tratament medical. Dacă nu se apucă, ar fi bine s-o facă, pentru că perioada este favorabilă muncii şi studiului. Ceea ce vor începe acum, va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va întîmpla peste mai multe luni. În ciuda faptului că sînt consideraţi cam leneşi, chiar se vor ţine de treabă. 

PEŞTII vor avea chef de joacă: vor dori să iasă mai mult să se distreze, vor fi glumeţi, veseli, entuziaşti şi toate acestea nu pot decît să le facă bine. Dacă vor da frîu acestor impulsuri ludice, se vor simţi bine şi îi vor încînta şi pe cei din jur. Noutatea e întotdeauna binevenită în relaţiile amoroase şi acţiunile lor ar putea elimina monotonia din cuplu.