HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBECII au nevoie de linişte sufletească pentru a opri motorul minţii, care este mult prea activ şi nu lucrează în avantajul lor.

TAURII se opun unor propuneri venite de la partenerii de încredere, pe mo­tiv că se simt o­­bo­siţi, devi­tali­zaţi şi au prea multe probleme.

GEMENII sînt în mare formă, iar fondul psihic favorabil îi poate ajuta să uite neajunsurile şi să îşi păstreze optimismul.

RACII primesc şansa de a se afirma pe plan social sau profesional. Se discută despre ei şi sînt luaţi în calcul pentru o promovare.

LEII privesc departe, în viitor, şi caută să îşi deseneze o cu totul altă viaţă, pentru că prezentul nu îi mai mulţumeşte.

FECIOARELE sînt solicitate să se exprime, în public sau în faţa echipei din care fac parte, să îşi asume postura de lider de opinie şi să explice clar ce in­ten­ţii au.

BA­LAN­ŢELE primesc veş­ti nu prea plăcute, de la persoane sus-puse sau de la superiorii lor. E bine să se păstreze în limitele bunului-simţ.

SCORPIONII vor fi şi mai a­­glo­me­raţi la serviciu, dar de data a­­ceasta cu ceva mai multe şanse de reuşită.

SĂGETĂTORII vor să îşi vadă realizate planurile cele mai importante foarte repede. Este indicat să se concentreze pe munca de zi cu zi.

CAPRICORNII au o perioadă dificilă, dar mai calmă decît cele de pînă acum. Asta echivalează, pentru ei, cu un interval favorabil.

VĂRSĂTORII sînt impli­caţi în treburi serioase, de la parcursul profesional pînă la schimbarea lo­cuinţei.

PEŞ­TII încep să se ocupe mai mult de casă, pentru îmbu­nătăţirea aspectului acesteia, dar şi de punerea în aplicare a unor planuri legate de familie.