HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Sînteţi plin de energie şi cu chef de muncă - vă puteţi dedica aşadar afacerilor, investiţiilor de tot felul sau vă puteţi lărgi cercul de prieteni, veţi reuşi în toate. Nu este exclus nici să primiţi o sumă de bani - nu foarte importantă, dar suficientă cît să vă binedispună. 

TAUR. Demaraţi diverse lucrări în gospodărie, de redecorat casa, amenajat poate un colţ de grădină în balcon, sau schimbat culoarea pereţilor. Va trebui să vă înarmaţi cu răbdare şi să vă pregătiţi de un efort financiar de durată, întrucît lucrurile nu vor ieşi deloc aşa de simplu cum le imaginaţi dumneavoastră. 

GEMENI. Popularitatea dumneavoastră este la cote maxime, aveţi chef de ieşit în oraş şi de stat la taclale, şi reuşiţi să-i vrăjiţi cu farmecul dumneavoastră pe toţi cei din jur. O glumă aici, un zîmbet dincolo, totul vă iese cît ai zice peşte, toate uşile vi se deschid în faţă şi găsiţi susţinere pentru toate proiectele pe care le începeţi. 

RAC. Vă puneţi gaşca în mişcare şi organizaţi fie o petrecere, fie o ieşire la iarbă verde, fie pur şi simplu o seară în oraş. Aveţi o grămadă de treabă, dar pic de chef să vă apucaţi de ea, aş încît vă pierdeţi în tot felul de activităţi mondene mai mult sau mai puţin plictisitoare. 

LEU. Apar la orizont cheltuieli noi, multe şi mărunte, cărora însă le veţi face faţă cu brio. Aveţi grijă, însă, nu aveţi la dispoziţie un sac fără fund şi în curînd veţi simţi efectele nechibzuinţei de acum. Încercaţi să vă limitaţi la strictul necesar. 

FECIOARĂ. V-aţi propus să faceţi o mie unu de lucruri dar nu aveţi cu adevărat răbdare pentru nici unul. Ar fi de preferat să o luaţi mai încet, dar mai temeinic, altminteri în zilele următoare vă veţi trezi înecat în promisiuni nerespectate şi deadline-uri proaspăt expirate. 

BALANŢĂ. Zile de odihnă şi relaxare, mult somn binemeritat şi o atitudine mai optimistă faţă de viaţă, acestea sînt coordonatele săptămînii dumneavoastră. Orele de muncă peste program v-au adus la o anume exasperare şi aveţi prilejul sa vă "răzbunaţi" acum, să uitaţi de toate şi să aveţi grijă doar de dumneavoastră. 

SCORPION. Este o perioadă de efort susţinut, constant la serviciu, ceea ce vă oboseşte şi vă enervează. Riscaţi să daţi răspunsuri tăioase şi replici acide chiar celor care nu le merită deloc, încercaţi să număraţi pînă la 10 înainte de a spune lucruri neplăcute, chiar dacă adevărate. 

SĂGETĂTOR. Micile dar sîcîitoarele probleme de sănătate cu care v-aţi confruntat pînă acum par să vă părăsească săptămîna aceasta, şi vă veţi putea bucura din plin de primăvară. Ieşiţi la aer curat, relaxaţi-vă, încărcaţi-vă "bateriile" pentru zilele ce vor urma. 

CAPRICORN. Timpul liber îl veţi rezerva săptămîna aceasta persoanei iubite - gata cu lenevitul la televizor, alegeţi un mod mult mai plăcut de a va petrece serile, o meritaţi pe deplin. Nervii din ultima perioada dispar miraculos şi găsiţi din nou puterea să vă bucuraţi de aerul primăvăratec din jur. Mergeţi la un muzeu, ieşiţi la o terasă, oriunde vă va fi la fel de bine, şi lumea va fi la picioarele dumneavoastră.

VĂRSĂTOR. Săptămîna vă poate aduce importante cîştiguri financiare dacă nu vă lăsaţi pradă impulsivităţii dumneavoastră tipice şi cîntăriţi atent situaţiile înainte de a miza pe o investiţie sau alta. Încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă şi să alegeţi varianta cîştigătoare pe termen lung, nu vă hazardaţi înspre profituri dubioase de pe o zi pe alta. 

PEŞTI. Sînteţi mai împrăştiat în această perioadă şi finalizaţi foarte greu (sau deloc) proiectele începute în zilele anterioare. Nimic nu vă iese din prima, vă încurcaţi în propriile picioare, nimeni nu reuşeşte să vă înţeleagă. Încercaţi să vă puneţi ideile în ordine, faceţi liste cu lucruri mai importante şi, dacă nici aşa nu vă descurcaţi, luaţi lecitină.