HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Prietenii din jurul vostru vă vor ajuta să dobîndiţi o dispoziţie bună, apreciindu-vă eforturile neobosite. De asemenea, din partea lor ar putea să vină mai multe propuneri pe care trebuie să le gîndiţi bine. La serviciu, săptămîna începe cu puţină tensiune, datorită multelor responsabilităţi pe care le aveţi, dar nu vă ia mai mult de o zi să le puneţi în ordine.

TAUR. Prietenii şi partenerul ar putea să vă ţină companie în această perioadă într-o excursie, cel mai probabil în zilele de week-end. Nu este indicat să ascultaţi de toate sfaturile primite de la rude, deoarece unele ar putea să nu vă fie favorabile. La serviciu, aveţi o energie deosebită, dar pe care trebuie să o canalizaţi spre ceva folositor.

GEMENI. Săptămîna va începe cu puţină tensiune în relaţiile cu familia şi partenerul, dar pe parcurs lucrurile se vor aşeza în făgaşul normal. În plan profesional, această perioadă este una favorabilă, deoarece veţi dezvolta noi relaţii cu oamenii din jurul vostru şi vă veţi face noi prieteni la locul de muncă.

RAC. În această săptămînă veţi face eforturi deosebite pentru a-i ajuta pe cei din jurul vostru, eforturi care se vor dovedi pline de satisfacţie. La serviciu vor începe în cele din urmă să se vadă roadele muncii voastre, şi voi veţi primi atenţia şi aprecierea cuvenită, atît din partea colegilor, cît şi a şefului.

LEU. În această săptămînă daţi dovadă de mult individualism şi nu luaţi aminte la sfaturile celor din jurul vostru, ceea ce ar putea să ducă la unele neînţelegeri. La serviciu veţi avea o perioadă în care veţi întîrzia din diferite motive, ceea ce duce la nemulţumiri din partea şefului. Comunicarea eficientă este cheia pentru rezolvarea acestor lucruri.

FECIOARĂ. Această perioadă este una de bun augur pentru voi, dacă veţi decide să stabiliţi anumite parteneriate cu o persoană pe care o cunoaşteţi. Deşi aspiraţiile sînt mari, multe lucruri bune se pot întîmpla datorită acestei asocieri. Week-end-ul este rezervat pentru cei dragi, care vă vor ţine companie în permanenţă.

BALANŢĂ. Va fi o perioadă bună din punct de vedere amoros, mai ales spre sfîrşitul săptămînii. Din păcate, la serviciu lucrurile nu stau foarte bine, avînd loc mai multe evenimente care vor schimba puţin dinamica de la locul de muncă. Partea bună, însă, este că voi nu veţi fi foarte mult afectaţi de aceste schimbări.

SCORPION. Cineva apropiat vă va face un mare serviciu în această perioadă, iar voi veţi avea grijă să fie foarte bine răsplătit acest efort. La locul de muncă va fi o perioadă în care vă veţi grăbi cu unele decizii, de aceea este bine să meditaţi puţin în avans, pentru a nu lua o hotărîre pe care mai tîrziu aţi putea să o regretaţi.

SĂGETĂTOR. Pe plan personal, ar putea să apară o separare de partener, dacă nu veţi şti cum să gestionaţi conflictele care îşi fac loc în relaţia voastră. Cu toate acestea, ele pot fi rezolvate, cu multă comunicare şi voinţă din partea amîndurora. La serviciu lucrurile arată bine, fiind posibilă chiar şi o promovare.

CAPRICORN. Ar putea să apară anumite conflicte cu cei dragi, din cauză că îi veţi trata cu o oarecare superioritate care nu este bună pentru relaţiile voastre. Lucrurile, însă, se vor calma spre sfîrşitul săptămînii, cînd situaţia se va linişti. Nu sînteţi concentraţi foarte bine la locul de muncă, iar acest lucru ar putea să se reflecte în rezultatele voastre.

VĂRSĂTOR. La serviciU apar mai multe conflicte cu cei din jur, deoarece voi doriţi ca ei să facă lucrurile perfect, lucru care nu se întîmplă. În familie însă, lucrurile stau mai bine şi veţi găsi acolo alinarea necesară. În week-end este posibilă chiar şi o mică excursie, care vă va ajuta să vă apropiaţi de cei dragi.

PEŞTI. Partenerul va avea grijă să aveţi parte de o săptămînă deosebită, deşi atmosfera ar putea să fie stricată puţin din cauza prietenilor. Spre sfîrşitul săptămînii vă veţi retrage oarecum din relaţiile cu cei din jur, avînd nevoie de puţină intimitate. La serviciu, lucrurile nu sînt diferite, deoarece şi acolo conflictele vor duce la izolare spre sfîrşitul acestei săptămîni.

Sursa: astrologizeme.com