HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Sprijinul primit din partea prietenilor va fi de mare ajutor pentru tine. Vei constata cu bucurie că te poţi bucura de devotamentul lor şi asta te va încuraja să le faci confidenţe. Ai grijă, pe planul carierei pot apărea multe capcane. Pe plan financiar, nu te aventura să faci investiţii riscante cu gîndul la cîştiguri mari şi facile: rezultatele vor fi catastrofale.

TAUR. Evită să fii prea posesiv şi intransigent cu membrii familiei tale şi, dacă ai, oferă-le copiilor tăi mai multă libertate. Conjunctura astrală îţi va amplifica instinctele în această perioadă, aşa că ai grijă să nu cazi pradă tentaţiei şi să regreţi mai tîrziu.

GEMENI. Este o perioadă în care se pot petrece atît lucruri plăcute cît şi neplăcute. Vei fi susţinut cînd vei dori să iei decizii, însă există posibilitatea să apară totuşi unele probleme în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Prioritatea ta de căpătîi va rămîne familia.

RAC. Pe plan profesional, vei avea o săptămînă agitată şi încărcată de probleme. Îţi vor exacerba impulsurile şi vei fi tentat să ai o aventură extraconjugală. Apelează la voinţa ta puternică nu pentru a-ţi anihila instinctele, ci pentru a le ţine sub control mai bine.

LEU. Te vei simţi agresat de un prieten care te copleşeşte cu sfaturi, iar cea mai bună soluţie este să-i spui direct în faţă să înceteze. Vei avea unele realizări pe plan profesional, însă există riscul să te enervezi şi să îţi pierzi cumpătul. Nu lăsa emoţiile să îţi întunece judecată.

FECIOARĂ. Pentru a avea grijă de inima ta şi a preveni unele probleme cardiace, încearcă să faci sport cînd timpul ţi-o permite. Pe planul carierei circumstanţele nu sînt potrivite pentru realizarea unor proiecte măreţe. Cel mai bine este să te ţii săptămîna aceasta de sarcinile tale de rutină şi să le duci la îndeplinire pînă în cele mai mici detalii.

BALANŢĂ. Conjunctura astrală te va face să intri într-o uşoară depresie, iar ciocolata poate fi remediul perfect. Ai grijă, însă, să nu exagerezi! Pe plan profesional, va fi o săptămînă frustrantă. Vei avea multe obligaţii şi sarcini de îndeplinit, iar singura soluţie pentru a o scoate cu bine la capăt este să fii extrem de ordonat şi să-ţi stabileşti anumite priorităţi.

SCORPION. Vei tînji după o relaţie amoroasă care nu-ţi va pretinde foarte multe angajamente şi nu va avea viitor. Va fi o bucurie de moment pe care consideri că o meriţi. Pe planul carierei, vei simţi că nu reuşeşti să progresezi oricît de mult te-ai strădui şi oricîte eforturi ai face.

SĂGETĂTOR. Vei trăi senzaţia că o activitate pe care o întreprinzi este sortită eşecului, iar asta va face ca moralul tău să fie la pămînt. Este posibil să te simţi săptămîna aceasta atras de o persoană care te va fascina. Ai grijă în ceea ce priveşte finanţele tale: evită să cheltuieşti mulţi bani pentru a-ţi satisface capriciile.

CAPRICORN. Poţi să cîştigi mulţi bani în această perioadă şi toate energiile tale se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Te vei bucura de susţinerea necondiţionată a partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprinzi. Să ai grijă să răsplăteşti acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să se simtă cam neglijat. 

VĂRSĂTOR. Ai mare grijă de sănătatea ta, însă fereşte-te să devii ipohondru, care este o boală la rîndul ei. Ia medicamente doar dacă ai nevoie cu adevărat de ele şi neapărat după ce consulţi un medic. Vei simţi o nepotrivire între obligaţiile pe care le ai şi ceea ce ţi-ai dori să faci cu adevărat. În schimb, pe plan profesional nu vei întîmpina niciun obstacol.

PEŞTI. Atît pe plan amoros cît şi pe cel al carierei, îţi vei schimba cu uşurinţă părerile şi vei deveni campion la a încîlci pînă şi cele mai simple lucruri. Din fericire, situaţia este trecătoare şi nu va dura foarte mult. Ai grijă să nu amesteci sentimentele cu banii, vei avea de pierdut. De asemenea, gîndeşte-te de două ori înainte să împrumuţi sau să ceri bani cu împrumut de la prieteni.

[Sursa: astrologizeme.com]