HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna debutează bine şi primiţi o veste de bun augur de la un apropiat. Vi se pare că toată lumea are ceva cu dumneavoastră. Nu cumva sînteţi prea stresaţi? Vă gîndiţi să daţi crezare unor zvonuri de promovare la locul de muncă. Dacă va ţineţi de treabă în continuare rezultatele nu vor întîrzia să apară.

TAUR. Cineva cu care nu v-aţi văzut de multă vreme vă face o vizită - surpriză şi vă înveseleşte pentru mult timp. Uitaţi de problemele pe care vi le fac copiii,  însa nu ar fi rău să-i disciplinaţi cumva. Încrederea în sine se dovedeşte a fi un avantaj pentru dumneavoastră, mai ales dacă vă veţi exprima ideile originale.

GEMENI. Zilele acestea sînteţi ocupaţi cu activităţile la domiciliu. Vă îngrijorează treburile nepuse la punct şi acţionaţi în acest sens luînd mai multe decizii. Nu faceţi nicio mişcare pripită deoarece s-ar putea să alegeţi o soluţie anevoioasă, iar relaţia cu membrii familiei ar trebui să fie una armonioasă, fără a le da prea multe emoţii.

RAC. În această săptămînă sînteţi înconjuraţi de prieteni şi rude mai mult ca de obicei. Acasă, cu ocazia unui eveniment mult aşteptat, primiţi un număr însemnat de invitaţi, însă vă stresează toate treburile ce sînt amînate. Cereţi sfatul unei persoane mai experimentate şi dacă aveţi încredere în ea, soluţiile vor veni de la sine.

LEU. Proiectele ce ţin de creaţie ar trebui să aibă prioritate. Argumentele nesusţinute pot crea certuri în sînul familiei şi asta doar referitor la orele suplimentare petrecute la serviciu. Ar trebui să vă păstraţi calmul şi să nu vă mai oferiţi voluntar pentru activităţi ce le puteţi rezolva mai repede în timpul orelor de program.

FECIOARA. Sînteţi fericiţi că aţi fost în stare să terminaţi tot ce aveaţi pe ordinea de zi şi puteţi petrece mai mult timp liber cu cei dragi. Se pare că nicio dificultate nu vă mai ţine calea şi succesul vă surîde de aproape. În week-end se anunţă o călătorie romantică, alături de persoana iubită.

BALANŢA. Vă grăbiţi să rezolvaţi micile probleme cu partenerul de viaţă pentru a destinde atmosfera în casă. Rezolvarea problemelor vă va fi favorabilă şi veţi încerca să consolidaţi mai mult relaţia. La serviciu se anunţă o promovare pe care o aşteptaţi răbdători.

SCORPION. Munca şi stresul de la serviciu vă pot afecta pacea mentală. Nu urmaţi orbeşte sfatul altora şi nu credeţi în totalitate ceea ce auziţi. Citiţi cu atenţie orice document semnaţi. În week-end elevii nu ar trebui să ignore studiile de dragul distracţiei.

SĂGETĂTOR. Ideile originale vor aduce cele mai bune rezultate doar dacă veţi colabora şi le veţi discuta cu prietenii. Controlaţi-vă impulsul de a cumpăra un obiect destul de costisitor şi întocmiţi-vă un plan de economisire. Cu un pic de efort suplimentar puteţi produce un profit substanţial. În week-end este posibil un cîştig financiar de pe urma unor tranzacţii legate de proprietate sau acţiuni.

CAPRICORN. Un gest de atenţie faţă de altă persoană decît partenerul poate stîrni furtuni în cuplu. Ar fi bine să cîntăriţi fiecare mişcare, dacă vreţi să aveţi linişte în următoarele zile, pentru că mai apar şi nişte provocări profesionale care vă vor solicita timpul şi nervii pe termen lung. Partea bună e că acest consum de timp şi energie vă va aduce mai mulţi bani în buget.

VĂRSĂTOR. Cel mai bun prieten vă pune la încercare răbdarea dorind să sudeze mai repede relaţia dintre dumneavoastră şi un posibil partener de viaţă. Grăbindu-vă, nu face decît să vă agite mai mult şi să vă creeze o stare de tensiune greu de suportat. În week-end aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, mai ales de problemele legate de nutriţie.

PEŞTI. Se pare că sînteţi într-o formă extraordinară încă din primele zile ale săptămînii iar superiorii se arată dispuşi să vă dea posibilitatea de a vă demonstra competenţa. Pentru a reuşi sînteţi în stare să vă arătaţi chiar şi talentele ascunse. Fiţi atenţi, însă, cînd discutaţi cu cineva deoarece vorbind prea tare sau fără sens puteţi strica totul!

Sursa: revistamagazin.ro