HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Vei fi eficient(ă), realist(ă) şi activ(ă), iar drept urmare vei obţine rezultate excelente la locul de muncă. Situaţia ta materială va avea şi ea de cîştigat pe parcursul săptămînii. În mod paradoxal, te vei comporta într-un mod neglijent şi chiar răutăcios cu persoanele la care ţii cel mai mult. O întîmplare norocoasă îţi va netezi calea spre un scop pe care îţi doreşti să-l atingi.

TAUR. Conjunctura astrală îţi va aduce cu siguranţă schimbări importante în viaţă, care te vor bucura însă. Pe plan financiar vei avea o săptămînă propice şi este foarte posibil să intri în posesia unei sume de bani la care nici n-ai sperat. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să te grăbeşti să o cheltuieşti de îndată. Te vei simţi detaşat(ă) de problemele cu care alţii se confruntă, însă nu te vei rupe de realitate.

GEMENI. Relaţiile de prietenie vor juca un rol foarte important pentru tine săptămîna aceasta şi nu este imposibil ca un amic(ă) să se transforme în ceva mai mult. Cineva va încerca să te păcălească, aşa că ai grijă să nu cazi în plasa unor chilipiruri. Deşi în mod normal ai un spirit practic deosebit, există riscul ca zilele acestea să te arunci cu capul înainte într-o chestiune, fără să stai foarte mult pe gînduri.

RAC. Este o perioadă foarte bună pentru a-ţi cunoaşte sufletul pereche. În timpul liber înconjoară-te de persoane care te fac să te simţi relaxat(ă) şi bine în pielea ta. Dacă te-ai apucat de o dietă, nu-ţi va fi uşor să o urmezi, dar trebuie să realizezi că fără sacrificii şi eforturi nu vei obţine nimic în viaţă. Dacă vei avea parte de unele evenimente neplăcute, ai grijă să nu reacţionezi exagerat şi să-ţi consumi energia într-un mod inutil.

LEU. Există riscul să te confrunţi cu unele mici probleme financiare săptămîna aceasta şi să întîmpini unele dificultăţi la locul de muncă. Îţi vei dori să-ţi petreci cît mai mult timp cu putinţă acasă, iar din păcate relaţia cu partener(a)ul nu va fi una grozavă. Veţi avea discuţii aprinse, iar ele se vor amplifica deoarece fiecare dintre voi va dori să aibă ultimul cuvînt.

FECIOARĂ. Nu ezita să ieşi din casă şi socializezi, pentru că vei cunoaşte multe persoane care se vor dovedi a fi foarte interesante. Va trebui să te supui unui proces de introspecţie, pentru a-ţi da seama exact de ceea ce-ţi doreşti, pentru a identifica persoana alături de care vrei să-ţi petreci restul vieţii, fără să fii influenţat(ă) de argumente superficiale sau de natură financiară. Pe plan familial, te vei bucura de un climat de tihnă şi armonie.

BALANŢĂ. Există riscul să ai unele probleme pe plan familial, caz în care va trebui să dai dovadă de foarte multă răbdare. Fiecare membru al familiei va veni cu o părere personală şi niciunul nu va fi dispus să facă unele concesii. Din fericire, lucrurile vor merge mult mai bine în ceea ce priveşte relaţia cu iubita(ul). S-ar putea să existe tensiuni în relaţia cu copiii tăi, însă asta s-ar putea întîmpla doar din cauză că nu îi înţelegi aşa cum ar trebui.

SCORPION. Vei beneficia săptămîna aceasta de sprijinul unor oameni foarte influenţi, fapt care îţi va crea o stare de spirit foarte bună. Încearcă să profiţi cît mai mult de conjunctura astrală favorabilă din această perioadă. Spre sfîrşitul săptămînii, s-ar putea să te simţi plictisit(ă), însă soluţia este simplă: sună-ţi prietenii(ele), iar ei se vor ocupa de restul.

SĂGETĂTOR. Pe planul carierei lucrurile îţi vor merge de minune, iar conjunctura astrală îţi va fi favorabilă. Vei avea cîteva idei bune, care vor fi apreciate de şefii tăi. Ai grijă să nu exagerezi cu mîncarea, pentru că există riscul să ai unele probleme de sănătate. Pe plan amoros, te vei bucura de toată atenţia pe care ţi-o doreşti din partea iubitei(ului) tău.

CAPRICORN. Intuiţia ta va funcţiona mai bine ca niciodată, astfel că vei reuşi să-ţi dai seama de adevăratele intenţii ale tuturor persoanelor cu care vei intra în contact. Nimeni nu va reuşi să te înşele sau să-ţi ascundă anumite lucruri. Fereşte-te să exagerezi cu munca, pentru că există riscul să ai unele probleme de sănătate.

VĂRSĂTOR. Partea pozitivă este că riscurile de avea unele probleme de sănătate săptămîna aceasta sînt foarte scăzute. La serviciu trebuie să dai dovadă de multă răbdare, pentru că altfel există riscul să ai un conflict cu un coleg de muncă. Condu prudent dacă mergi cu maşina, pentru că există întotdeauna riscul ca alţi şoferi să facă greşeli.

PEŞTI. Fereşte-te de propuneri care sună prea bine pentru a fi adevărate, pentru că te vor face să pierzi timp şi bani. Aminteşte-ţi că nu tot ce zboară se mănîncă şi îţi va fi mult mai bine. Conjunctura astrală te va îndemna la moderaţie pe plan amoros. Pe plan financiar, evită deciziile impulsive şi luate pe baza unor argumente superficiale. 

[Sursa: Horoscopes.co.uk]