HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Pe plan amoros, mai multe întîmplări te vor zdruncina destul de puternic. Te vei întreba dacă partenera(ul) de viaţă este cu adevărat capabil să te înţeleagă. Încearcă, totuşi, să nu suprareacţionezi din cauza situaţiei în care te afli. Pe plan profesional, conjunctura astrală îţi va fi favorabilă. Vei fi energic (ă) şi vei da dovadă de iniţiativă, iar şefii tăi vor observa asta.

TAUR. Îţi va fi dificil să te concentrezi şi să-ţi aduni ideile. Te vei descurca mai bine cu sarcinile repetitive, monotone, care nu implică un mare efort intelectual. Unele circumstanţe te vor îndemna să te gîndeşti la lucruri nu tocmai plăcute petrecute din trecut, iar soluţia este să-ţi ocupi timpul cu lucruri interesante, care vor avea rolul de a-ţi distrage atenţia.

GEMENI. Săptămîna aceasta, vei fi fermecător(e) şi îi vei putea juca pe degete cum vrei tu pe cei din jurul tău. Conjunctura va fi favorabilă pentru a-ţi atinge ambiţiile profesionale şi scopurile pe plan amoros. Te vei înţelege foarte bine cu prietenii şi veţi petrece clipe minunate împreună. Este posibil să primeşti o ofertă care îţi va stîrni interesul.

RAC. Va fi o săptămînă în care vei fi relaxat(ă) şi vei reuşi să duci pînă la capăt cu uşurinţă tot ce îţi propui. Ai grijă să nu ţi se urce la cap, să devii îngîmfat(ă) şi să începi să faci greşeli care te vor costa scump. Trebuie să rezişti impulsului de a cumpăra lucruri scumpe şi cam inutile. Este o perioadă prielnică pentru a relua legăturile cu persoane cu care n-ai mai vorbit de mult timp.

LEU. Vei beneficia de un climat sentimental pozitiv, însă fără surprize sau bucurii deosebite. Din păcate, conjunctura astrală te va face să fii vulnerabil(ă) în faţa unor frustrări, dorinţe sau constrîngeri. Vei fi tentat(ă) să te suprasoliciţi, însă acest lucru îţi poate pune în pericol sănătatea.

FECIOARĂ. O mulţime de emoţii vor apărea în viaţa ta sentimentală, iar două vor ieşi în evidenţă. În primul rînd, este vorba de o dorinţă de siguranţă, iar în cel de-al doilea rînd de o aspiraţie de a oferi sau a primi afecţiune de natură maternă. Vei beneficia de un surplus de energie, pe care ar fi bine să ţi-l foloseşti în scopuri constructive.

BALANŢĂ. Nu vei ezita să le dezvălui ce ai pe suflet şi ce te apasă prietenilor, sperînd că ei vor reuşi să-ţi ofere alinarea de care ai atît de multă nevoie. Chiar dacă vei fi măcinat(ă) de zbuciumuri, măcar nu vei avea o viaţă plictisitoare. Conjunctura astrală îţi este favorabilă pe plan financiar, astfel că există mari şanse să primeşti o sumă neaşteptată de bani.

SCORPION. Urmează o săptămînă în care vei da dovadă de instabilitate. Vei sări de la un proiect la altul şi îţi vei schimba interesele fără să fii conştient(ă) de gravitatea deciziilor tale şi de starea de confuzie pe care le-o creezi apropiaţilor tăi. Șansa de a te schimba stă în afecţiunea pe care ţi-o oferă şi grija pe care ţi-o poartă partenera(ul) de viaţă.

SĂGETĂTOR. Eşti apreciat(ă) de cei din jur, însă asta s-ar putea să se schimbe dacă vei continua să tratezi lucrurile cu superficialitate. Fereşte-te să o iei pe căile bătătorite, vei avea mai multe de cîştigat de pe urma creativităţii tale. Există riscul să ai o reacţie exagerată în urma unei situaţii cu care te vei confrunta.

CAPRICORN. Va fi o săptămînă în care toate îţi vor merge ca pe roate. Există şanse să ai un cîştig nesperat, care îţi va îmbunătăţi statutul social. Pe plan amoros te vei simţi minunat şi vei petrece clipe de neuitat alături de partenera (ul) de viaţă. Te vei simţi împlinit(ă) ştiind că ai o relaţie stabilă şi sigură.

VĂRSĂTOR. Săptămîna aceasta vei avea parte de întîmplări pozitive atît pe plan social, cît şi pe plan profesional. Prietenii şi colegii de muncă îţi vor oferi toată susţinerea de care ai nevoie, iar asta te va face să fii mult mai încrezător(e) în forţele tale. Este o perioadă excelentă pentru a renunţa la un anumit viciu sau pentru a te apuca de o cură de slăbire.

PEŞTI. Trebuie să-ţi păstrezi un comportament adecvat circumstanţelor pentru a te asigura că nu vei avea neplăceri. Un prieten îţi va da un sfat despre viaţa ta amoroasă, iar acest lucru te va deranja. Reţine totuşi că intenţiile lui sînt bune şi că este sincer şi învaţă să accepţi sfaturile care îţi sînt date. Nu te stresa foarte mult în legătură cu micile probleme de zi cu zi.

Sursa: astrologizeme.com