HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Conjunctura astrală te va stimula săptămîna aceasta şi vei dori să te ridici la înălţimea aşteptărilor. Vei simţi dorinţa să socializezi, iar pe plan financiar e un moment prielnic să faci o investiţie importantă. În acest scop, nu vei ezita să-ţi foloseşti relaţiile pe care le ai. Pe plan amoros, te vei bucura mult de prezenţa partenerei/ului.

TAUR. Trebuie să dai dovadă de îndrăzneală în această perioadă, însă pentru a reuşi ai nevoie să rămîi lucid şi să nu fi nechibzuit. Nu aştepta ca fericirea să-ţi vină pe tavă, trebuie să munceşti pentru ea. Dacă eşti singur, există mari şanse să se înfiripe o idilă. Dacă eşti deja implicat într-o relaţie, există riscul să ai parte de o ceartă cu partenera/ul.

GEMENI. Trebuie să te calmezi. Ai tendinţa să te înhami la prea multe lucruri şi să fugi după prea mulţi iepuri odată. În ritmul ăsta, în curînd vei deveni incapabil să realizezi care îţi sînt scopurile adevărate. Încearcă, totodată, să nu mai tărăgănezi lucrurile şi să duci la capăt proiectele începute. Din fericire, săptămîna aceasta vei avea noroc, poate cu ajutorul unor prieteni.

RAC. În ciuda temperamentului tău mai degrabă liniştit, săptămîna aceasta vei fi irascibil, fie din cauze fizice, fie din cauze psihice. Drept urmare, va fi dificil pentru tine să munceşti în echipă. Dacă vei da dovadă de răbdare, vei avea numai de cîştigat.

LEU. Săptămîna va începe prost pentru tine, fie din cauza unor mici probleme de sănătate, fie din cauza unor neplăceri pe care copiii ţi le vor cauza, în cazul în care îi ai. Lucrurile îşi vor reveni însă pe parcursul săptămînii şi ţi se vor ivi unele oportunităţi, pentru care trebuie să fii pregătit. Dacă vei da dovadă de suficientă determinare, vei reuşi să le fructifici.

FECIOARĂ. Vei fi mai sociabil decît de obicei şi vei avea astfel de cîştigat în relaţiile cu prietenii şi membrii familiei. Pe plan profesional, va fi o săptămînă foarte agitată, aşa că încearcă să-ţi păstrezi calmul şi mintea limpede. Dacă vei reuşi să faci asta, poţi spera la o promovare.

BALANŢĂ. Conjunctura astrală te va determina să faci ordine în viaţa ta. Este o idee bună să elimini unele aspecte din viaţa care au devenit inutile sau chiar împovărătoare. Va fi o săptămînă bună pentru studiu şi pentru activităţi intelectuale.

SCORPION. Din păcate, vei avea parte de unele probleme pe plan amoros sau în ceea ce priveşte relaţiile cu membrii familiei. Cel mai bun sfat este să-ţi păstrezi cumpătul. Bazează-te mai mult pe moderaţie decît pe acţiuni pripite. Ai grijă, sistemul tău imunitar este foarte posibil să fie slăbit, aşa că vei fi vulnerabil în faţa unor răceli.

SĂGETĂTOR. Este posibil ca unul dintre apropiaţii tăi să te dezamăgească, însă este o idee bună să-i dai şansa să se justifice înainte să-l condamni în mod irevocabil. Există şanse să fie vorba doar de o simplă neînţelegere. Vei da dovadă de o creativitate ieşită din comun, însă ţi se va părea că toată lumea este împotriva ta: partenera/ul ţi se va părea mai puţin afectuos, iar colegii mai nesuferiţi ca oricînd.

CAPRICORN. Vei fi surprinzător de creativ şi spontan în relaţia de cuplu. Partenera/ul se va bucura de multe surprize şi momentele plăcute se vor ţine lanţ. Din păcate, în plani profesional, mintea Capricornilor nu va sta deloc la munca şi, contrar naturii lor, vor fi tentaţi să tragă chiulul. Banii vor fi cheltuiţi, chiar risipiţi pentru plăceri personale, însă vor veni alţii curînd.

VĂRSĂTOR. Vei da dovadă de entuziasm pe plan amoros şi vei avea parte de unele succese. Pe plan financiar, vei avea parte de noroc, sub forma unui cîştig nesperat. Ascultă de sfaturile pe care le vei primi, se vor dovedi a fi inspirate. Vei face cunoştinţă cu o persoană care îţi va însenina viaţa.

PEŞTI. Este o perioadă foarte bună pentru a-ţi urma intuiţia. Mulţumită acestui lucru, vei avea un avantaj psihologic în faţa adversarilor tăi. Vei fi mai persuasiv decît de obicei, aşa că este un moment cît se poate de prielnic pentru a cere o mărire de salariu. Vor apărea unele certuri mici în familie, iar cel mai bine este să-ţi păstrezi calmul şi totul se va rezolva de la sine.

Sursa: astrologizeme.com