HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBECUL este, probabil, singura zodie care nu se poate plînge de nimic în această perioadă. Asta nu înseamnă că vor avea parte de cine ştie ce realizări spectaculoase, ci doar că urmează nişte zile pline de linişte şi armonie. Berbecii ar trebui să profite de această stare de bine pentru a petrece mai multe clipe plăcute cu familia. Nu le-ar strica deloc să-şi reîncarce bateriile, pentru că îi aşteaptă noi provocări.

TAURII singuri vor trece prin nişte emoţii legate de dragoste, pentru că persoana dorită va avea chef de jocuri. E bine să nu cedeze, să fie calmi, pentru că lucrurile se vor întoarce în avantajul lor. Celor cuplaţi le merge foarte bine, mai ales pe latura sentimentală. La sfîrşitul perioadei se vor bucura de o creştere financiară pe linie profesională.

GEMENII se vor trezi în faţa unei situaţii delicate: li se va solicita o sumă de bani din partea unei persoane pe care nu o pot refuza, însă acest lucru i-ar destabiliza financiar pentru o scurtă perioadă. Au de ales între a face un sacrificiu, sau a supăra un prieten. În dragoste, vor primi nişte acuzaţii de infidelitate care îi vor jigni destul de tare. 

RACII se bucură în continuare de o perioadă deosebit de bună, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile interumane. E momentul să profite de relaţiile lor pentru a obţine nişte avantaje în carieră, sau pentru a cuceri pe cineva. În privinţa banilor, vor primi un cadou substanţial la sfîrşitul săptămînii.

LEII au o ocazie bună să cîştige rapid ceva bani în plus şi ar fi foarte bine să accepte, sînt toate şansele să le iasă aşa cum vor. Vor exista nişte discuţii neplăcute în familie, cel mai probabil cu un părinte, în privinţa unor decizii legate de şcoală sau carieră. În dragoste, cei singuri riscă să se confrunte cu un refuz care i-ar putea deprima destul de tare. Mai bine să încerce în altă parte, un mic eşec nu trebuie să-i descurajeze.

FECIOARELE sînt în pericol să comită o gafă majoră care le-ar putea costa o prietenie. Li se va cere un mic sacrificiu, cel mai probabil de natură financiară, şi primul impuls va fi să refuze. Ar fi bine să se gîndească de zece ori, pentru că gestul lor poate fi ireparabil. Banii, deşi împărţiţi destul de strict, nu le vor lipsi în această perioadă.

BALANŢELE  îşi vor justifica perfect reputaţia de persoane pretenţioase şi cam înfumurate. Sînt posibile conflicte de serviciu, cauzate de nişte neatenţii care pot costa mult. Şi în dragoste, Balanţele vor fi cam greu de suportat în această perioadă, pentru că vor fi hipersensibile şi cam puse pe ceartă. Norocul lor e că ştiu să se bage sub pielea oamenilor, aşa că greşelile lor vor fi iertate repede.

SCORPIONII vor avea planuri mari. E un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăzneţe, mutării într-o nouă locuinţă, sau eliberării dintr-o relaţie nefericită. În ceea ce priveşte banii, să nu se aştepte la mari realizări şi mai bine să caute o metodă de a cheltui mai puţin.

SĂGETĂTORII au în această săptămînă multă, multă muncă, dar muncă profitabilă şi cu posibilităţi de avansare. Vor avea ocazia să rezolve probleme financiare care păreau cîndva copleşitoare şi să se revanşeze faţă de nişte persoane care i-au ajutat cîndva. Relaţiile cu familia vor deveni, în scurt timp, excelente.

CAPRICORNII nu trebuie să se aştepte la prea multă acţiune în următoarele zile, va fi una din acele săptămîni în care nu se întîmplă mare lucru. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce priveşte banii. În dragoste, vor exista mici conflicte, mici ciondăneli cu partenerul, pe care încăpăţînarea Capricornilor le va agrava.

VĂRSĂTORII se vor bucura în această perioadă de nişte recompense deosebite pentru unele servicii, sau gesturi făcute recent. Poate fi vorba de un proiect de serviciu, sau pur şi simplu de răbdarea şi înţelegerea arătate în domeniul sentimental. Cei cuplaţi vor intra într-o perioadă de maximă armonie şi vor primi chiar daruri speciale. Cei singuri au toate şansele la momente fericite.

PEŞTII vor avea nişte zile foarte bune. Vor primi veşti de la un prieten apropiat şi vor avea şanse mari de reconciliere cu cei cu care sînt în conflict. Vor apărea şi nişte cheltuieli neaşteptate, dar care nu le vor destabiliza bugetul. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc simţitor, mai ales dacă au avut neînţelegeri cu părinţii.