HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Sînteţi preocupaţi să rezolvaţi atîtea probleme mici încît pentru a le soluţiona îi neglijaţi pe cei de acasă. Nu trebuie să fiţi indiferenţi faţă de sentimentele membrilor familiei oricît aţi fi de ocupaţi. Dacă le cereţi şi lor ajutorul veţi vedea cît de repede vă degrevaţi şi vă mai liniştiţi.

TAUR. Săptămîna debutează cu prea multe griji. Cei care sînt părinţi vor avea însă timp suficient sa-l dedice copiilor. În cazul în care simţiţi că un prieten vă presează să vă întîlniţi mai des decît doriţi, puteţi să-l refuzaţi politicos. Ponderaţi-vă pornirile nervoase un pic mai mult.

GEMENI. Sînteti capabili să vă dovediţi valoarea arătînd celor din jur că aveţi puterea şi răbdarea necesare rezolvării celor mai complicate proiecte la locul de muncă. Reuşiţi chiar să-i impresionaţi şi pe şefi, care nu vor rămîne indiferenţi eforturilor depuse.

RAC. Energia dumneavoastră va fi cel mai bine consumată pentru soluţionarea problemelor de acasă. Membrii familiei vă vor fi de ajutor şi vă înţeleg cel mai bine. Dacă le cereţi ajutorul puteţi transforma munca într-o veritabilă distracţie. Totul este să faceţi echipă cu cine trebuie.

LEU. Situaţia se va îmbunătăţi încă din primele zile ale săptămînii. Veţi găsi calea cea mai bună pentru a fi alături de cei dragi fără a-i face să sufere prea tare. Atenţie la cumpărăturile pe care le veţi face în week-end. Bugetul nu este prea lejer şi nici nu se vede o ameliorare curînd.

FECIOARĂ. Pentru a vă atinge obiectivele veţi face eforturi considerabile. Toate vor fi însă puse în valoare de o stare de bine şi de voie bună. Şi în carieră veţi avea succes şi vă veţi bucura de recompense pe măsură. În week-end primiţi vizita unei rude îndepărtate care vine cu vesti bune.

BALANŢĂ. Deveniţi cam prea melancolici şi vă gîndiţi prea des la trecut. Mai bine canalizaţi-vă energia şi folosiţi-o în scopul relansării unor proiecte ce aşteaptă de prea mult timp să le luaţi în seamă. La sfîrşitul săptămînii vă reîntîlniţi cu prieteni dragi.

SCORPION. Urmează cîteva zile dificile pentru unii nativi ai acestei zodii. Cei care au activităţi legate de afaceri vor beneficia de noi contracte din care vor scoate profituri considerabile. Atenţie la semnarea actelor, uneori se pot face speculaţii din folosirea anumitor termeni.

SĂGETĂTOR. Poate vă simţiţi prea epuizaţi din punct de vedere emoţional şi nu ar fi o idee rea să încetiniţi ritmul. Nu vă mai asumaţi responsabilităţi în plus faţă de cele pe care le aveţi. Mai bine folosiţi-vă timpul liber pentru a vă relaxa şi a petrece mai mult timp alături de familie.

CAPRICORN. Satisfacţia terminării treburilor de rutină vă dă răgazul necesar organizării actelor, a conturilor şi posibilitatea începerii unor noi proiecte la locul de muncă. Veţi fi capabili să vă impresionaţi şefii prin perseverenţă şi efort asiduu. Vă ajută şi sănătatea, aşa că profitaţi din plin.

VĂRSĂTOR. O afacere importantă ar putea veni din partea unui coleg sau a unui prieten bun. Cei care vă cer părerea sînt surprinşi de ideile dumneavoastră. Şi acasă lucrurile par să meargă din plin. Vă surprinde invitaţia unui bun amic la un party rustic.

PEŞTI. În discuţiile cu cei din familie vi se fac unele propuneri pentru mini vacanţa de Crăciun. Nu vă mai gîndiţi atît de des la planificări minuţioase. Uneori spontaneitatea dă mai multe rezultate şi poate veţi fi mult mai fericiţi. Ce ziceţi, vă aventuraţi?