HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Cheltuielile se înmulţesc pe zi ce trece şi, chiar dacă pînă acum v-aţi propus să puneţi ceva bani deoparte pentru o investiţie mai importantă, vă e foarte greu să rezistaţi tentaţiilor. La serviciu apar destule oportunităţi noi care să vă pună în dificultatea de a alege pe cea mai profitabilă. Nişte sfaturi de la persoanele cele mai apropiate ar putea să vă ajute să nu vă dispersaţi eforturile în mai multe direcţii şi să fiţi mulţumiţi de hotărîrea luată. 

TAUR. Vi se pare că sînteţi în permanenţă în contratimp cu partenerul de viaţă. Rezolvaţi aceste inadvertenţe prin dialog şi stabiliţi ca fiecare să-şi ajusteze puţin programul şi în funcţie de celălalt. La serviciu vă simţiţi eliberaţi de sub supravegherea şefilor, ceea ce vă încurajează să faceţi lucrurile mai uşor şi mai cu plăcere. Vă revine entuziasmul odată cu dispariţia criticilor şi a termenelor limită care vă stresau în ultima perioadă.

GEMENI. Vă comportaţi ca nişte copii răsfăţaţi faţă de partener şi faţă de familie, inclusiv din punct de vedere financiar. La serviciu nu puteţi refuza nimic din ceea ce vi se cere, sfîrşind prin a vă asuma mai multe responsabilităţi decît puteţi duce. Dacă sînteţi obiectivi şi sinceri cu voi înşivă şi reuşiţi să vă faceţi înţeleşi de cei care vă solicită ajutorul rezultatele voastre vor fi mult mai bune şi vă veţi putea ocupa şi de familie.

RAC. Săptămîna aceasta veţi simţi o profundă nevoie de înţelegere în cuplu, iar pentru asta trebuie să ştergeţi cu buretele orice neclaritate sau supărare din trecut. Din punct de vedere financiar este momentul să vă arătaţi prudenţi, economi şi organizaţi, dar oricum veţi fi ajutaţi de astre să nu cheltuiţi prea mult, fie din cauza lipsei de timp, fie pentru că nimic nu vă trezeşte un interes deosebit. La serviciu administraţi toate sarcinile cu succes, demonstrîndu-vă din plin competenţa profesională.

LEU. Pe plan financiar vi se fac multe propuneri care par tentante la prima vedere, însă este nevoie să fiţi foarte prudenţi, pentru că există riscul să nu vi se dezvăluie toate aspectele şi să vă treziţi cu surprize neplăcute la un moment dat. La serviciu vă simţiţi în elementul vostru şi asta vă face uneori să vă arătaţi autoritari şi duri. Cel puţin în cuplu sînteţi mai romantici şi mai afectuoşi ca niciodată, arătîndu-vă deosebit de generoşi faţă de partener.

FECIOARĂ. Sînteţi capabili de a vă metamorfoza în orice doreşte partenerul vostru de viaţă şi să-i împliniţi orice fantezie. Viaţa de cuplu este deci înfloritoare şi palpitantă, sau liniştită şi armonioasă. La serviciu nu sînteţi mulţumiţi de viteza cu care decurg activităţile, şi uneori vă scapă cîte un reproş sau o privire nemulţumită, care merge direct la ţintă. Indiferent de funcţia pe care o ocupaţi, puţin mai multă îngăduinţă şi mai puţină irascibilitate ar putea să mai detensioneze atmosfera.

BALANŢĂ. Din cauza faptului că relaţia dintre voi şi partener nu este prea armonioasă săptămîna aceasta, faceţi tot posibilul să evitaţi să fiţi împreună. Asta nu va rezolva lucrurile, însă este una dintre metodele voastre temporare de eschivare în faţa conflictelor relaţionale. La un moment dat, partenerul va dori să purtaţi o discuţie, dar pentru ca rezultatul să fie benefic pentru ambele părţi, alegeţi un moment în care să fiţi pregătiţi amîndoi.

SCORPION. Partenerul de viaţă vă răsfaţă zilele acestea, poate prea mult, însă pentru voi niciodată nu e suficient. În privinţa finanţelor, nu sînteţi prea inspiraţi, riscînd să fiţi înşelaţi de persoanele cu care aveţi de-a face. De obicei aveţi un fler remarcabil şi o luciditate care nu poate fi tulburată, însă astrele nu vă favorizează din acest punct de vedere săptămîna aceasta, aşa că, dacă vă decideţi totuşi să riscaţi, acţionaţi pe cont propriu.

SĂGETĂTOR. Voi şi partenerul vostru vă simţiţi ca o adevărată echipă. Indiferent de problema apărută, vă aliaţi şi treceţi peste toate împreună cu seriozitate şi simţul responsabilităţii. Vă completaţi şi vă susţineţi reciproc, dîndu-vă sentimentul că lumea e a voastră şi că nimic nu vă stă în cale. La serviciu a sosit momentul să arătaţi de ce sînteţi în stare, iar dacă sînteţi perseverenţi, aveţi toate şansele să reuşiţi.

CAPRICORN. Gustul vostru pentru lucruri de calitate este destul de costisitor şi faceţi tot posibilul să vi le permiteţi. Însă zilele acestea sînteţi tentaţi să întreceţi măsura şi să nu mai ţineţi cont de posibilităţile voastre financiare. La serviciu, dacă aveţi un proiect la care vă gîndiţi de mai multă vreme, acum este momentul cel mai potrivit să îl prezentaţi. Pînă şi cei mai conservatori dintre colegi sau colaboratori vor fi impresionaţi de punctul vostru de vedere şi de ideile inspirate pe care le aveţi.

VĂRSĂTOR. Viaţa de cuplu devine o sursă de satisfacţie şi fericire. Relaţia cu partenerul de viaţă corespunde tot mai mult idealului vostru, şi doriţi să împărtăşiţi din ce în ce mai multe interese comune. Singurul detaliu pe care nu trebuie să-l scăpaţi din vedere este ritmul în care acţionaţi. S-ar putea să fie prea rapid pentru cei din jurul vostru. Aşa că ridicaţi din cînd în cînd piciorul de pe acceleraţie, fără să renunţaţi totuşi la ceea ce faceţi. 

PEŞTI. Sînteţi neobişnuit de intoleranţi faţă de partenerul de cuplu, ceea ce poate afecta serios viaţa voastră împreună. Dacă trăiţi împreună de mai mult timp, există şansa să supravieţuiţi acestei scurte perioade furtunoase. La serviciu toată lumea se bazează pe conştiinciozitatea voastră şi mai ales pe spiritul de sacrificiu. Este bine să oferiţi o mînă de ajutor, atîta timp cît nu vă neglijaţi responsabilităţile, sacrificîndu-vă pentru cei din jur.